A. Thielen Ets SC

Contactgegevens A. Thielen Ets SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Thielen Ets SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Thielen Ets SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue les Communes 32; 4540; Amay (Ombret-Rawsa), België

Telefoon (phone): 085 31 49 96 (+32-085 31 49 96) 085 31 49 96 (+32-085 31 49 96)

Fax (fax): 085 31 60 75 (+32-085 31 60 75) 085 31 60 75 (+32-085 31 60 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Thielen Ets SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Thielen Ets SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Thielen Ets SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Thielen Ets SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Thielen Ets SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Thielen Ets SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Thielen Ets SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Thielen Ets SC
Products information A. Thielen Ets SC

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A. Thielen Ets SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Thielen Ets SC
(Get full report from official database of BE for A. Thielen Ets SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Thielen Ets SC
Addition kinds of activities for A. Thielen Ets SC

3161. Bagage | Luggage
3942. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
23290209. Truien en truien jassen, mannen en jongens ' | Sweaters and sweater jackets, men's and boys'
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices

Werken bij A. Thielen Ets SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Thielen Ets SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Thielen Ets SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Thielen Ets SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van A. Thielen Ets SC in sociale netwerken
Look for responds of A. Thielen Ets SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Thielen Ets SC. Laat een reactie achter voor A. Thielen Ets SC. A. Thielen Ets SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Thielen Ets SC. Leave a respond for A. Thielen Ets SC. A. Thielen Ets SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Thielen Ets SC op de google maps. Adres en contacten A. Thielen Ets SC
Location of A. Thielen Ets SC on the google maps. Address and contacts of A. Thielen Ets SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Thielen Ets SC A. Thielen Ets SC: PATRICK BRUGGEMAN | Studio Biblo | Bouhy M | Lodge * React Surveys NV | azimut

Other related companies as A. Thielen Ets SC: PATRICK BRUGGEMAN | Studio Biblo | Bouhy M | Lodge * React Surveys NV | azimut

A. Thielen Ets SC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Thielen Ets SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf A. Thielen Ets SC bevindt zich op het adres: Rue les Communes 32; 4540; Amay (Ombret-Rawsa). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in A. Thielen Ets SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Thielen Ets SC is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Thielen Ets SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Thielen Ets SC, openstaande posities, locatie van A. Thielen Ets SC op de kaart.

A. Thielen Ets SC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Thielen Ets SC, company assigned to the tax number BE05269836425. The company A. Thielen Ets SC is located at the address: Rue les Communes 32; 4540; Amay (Ombret-Rawsa). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in A. Thielen Ets SC were not found.
The main activity of A. Thielen Ets SC is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Thielen Ets SC is not available. You also can look at reviews of A. Thielen Ets SC, open positions, location of A. Thielen Ets SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Thielen Ets SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Thielen Ets SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Thielen Ets SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Thielen Ets SC, employees, financial statistics.