FM Electronics

Particuliere bedrijvencommunicatie • FM Electronics
Private companiesCommunications • FM Electronics

Contactgegevens FM Electronics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FM Electronics: address, phone, fax, email, website, opening hours

FM Electronics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Leiestraat 15; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 10 22 (+32-056 20 10 22) 056 20 10 22 (+32-056 20 10 22)

Fax (fax): 056 20 10 22 (+32-056 20 10 22) 056 20 10 22 (+32-056 20 10 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FM Electronics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FM Electronics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FM Electronics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FM Electronics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FM Electronics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FM Electronics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FM Electronics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FM Electronics
Products information FM Electronics

BTW identificatienummer (tax): BE05462371826
Ondernemingsnummer: 8696472167
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FM Electronics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FM Electronics
(Get full report from official database of BE for FM Electronics)

Aanvulling soorten activiteiten voor FM Electronics
Addition kinds of activities for FM Electronics

33130202. ferrochroom | Ferrochromium
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
51690700. Chemische additieven | Chemical additives

Werken bij FM Electronics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FM Electronics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FM Electronics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FM Electronics. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van FM Electronics in sociale netwerken
Look for responds of FM Electronics in social networks

Lees alle opmerkingen voor FM Electronics. Laat een reactie achter voor FM Electronics. FM Electronics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FM Electronics. Leave a respond for FM Electronics. FM Electronics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FM Electronics op de google maps. Adres en contacten FM Electronics
Location of FM Electronics on the google maps. Address and contacts of FM Electronics

Andere gerelateerde bedrijven als come FM Electronics FM Electronics: V.B.C. SERAING | TEAROOM FRUITBAR | V.E.P.A. | STANDAARD BOEKHANDEL | Schoolmeesters Koen

Other related companies as FM Electronics: V.B.C. SERAING | TEAROOM FRUITBAR | V.E.P.A. | STANDAARD BOEKHANDEL | Schoolmeesters Koen

FM Electronics is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FM Electronics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05462371826. Het bedrijf FM Electronics bevindt zich op het adres: Kleine Leiestraat 15; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Producten gemaakt in FM Electronics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FM Electronics is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FM Electronics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FM Electronics, openstaande posities, locatie van FM Electronics op de kaart.

FM Electronics is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FM Electronics, company assigned to the tax number BE05462371826. The company FM Electronics is located at the address: Kleine Leiestraat 15; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Products created in FM Electronics were not found.
The main activity of FM Electronics is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FM Electronics is not available. You also can look at reviews of FM Electronics, open positions, location of FM Electronics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FM Electronics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FM Electronics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FM Electronics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FM Electronics, employees, financial statistics.