Maddy Haarstudio

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Maddy Haarstudio
Private companiesMiscellaneous Retail • Maddy Haarstudio

Contactgegevens Maddy Haarstudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maddy Haarstudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maddy Haarstudio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenveld 24; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 70 57 (+32-014 81 70 57) 014 81 70 57 (+32-014 81 70 57)

Fax (fax): +32 (50) 142-15-98 +32 (50) 142-15-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maddy Haarstudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maddy Haarstudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maddy Haarstudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maddy Haarstudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maddy Haarstudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maddy Haarstudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maddy Haarstudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maddy Haarstudio
Products information Maddy Haarstudio

BTW identificatienummer (tax): BE09442993164
Ondernemingsnummer: 7918914794
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maddy Haarstudio
(Get full report from official database of BE for Maddy Haarstudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maddy Haarstudio
Addition kinds of activities for Maddy Haarstudio

317199. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec

Werken bij Maddy Haarstudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maddy Haarstudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maddy Haarstudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maddy Haarstudio. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van Maddy Haarstudio in sociale netwerken
Look for responds of Maddy Haarstudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maddy Haarstudio. Laat een reactie achter voor Maddy Haarstudio. Maddy Haarstudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maddy Haarstudio. Leave a respond for Maddy Haarstudio. Maddy Haarstudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maddy Haarstudio op de google maps. Adres en contacten Maddy Haarstudio
Location of Maddy Haarstudio on the google maps. Address and contacts of Maddy Haarstudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Maddy Haarstudio Maddy Haarstudio: LIBRAIRIE MARECHAL SPRL | P.C.-UTIL | IT HELPS | Pagnaer H | JOS VANNESTE NV

Other related companies as Maddy Haarstudio: LIBRAIRIE MARECHAL SPRL | P.C.-UTIL | IT HELPS | Pagnaer H | JOS VANNESTE NV

Maddy Haarstudio is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maddy Haarstudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09442993164. Het bedrijf Maddy Haarstudio bevindt zich op het adres: Molenveld 24; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Maddy Haarstudio is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maddy Haarstudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maddy Haarstudio, openstaande posities, locatie van Maddy Haarstudio op de kaart.

Maddy Haarstudio is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maddy Haarstudio, company assigned to the tax number BE09442993164. The company Maddy Haarstudio is located at the address: Molenveld 24; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
The main activity of Maddy Haarstudio is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maddy Haarstudio is not available. You also can look at reviews of Maddy Haarstudio, open positions, location of Maddy Haarstudio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maddy Haarstudio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maddy Haarstudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maddy Haarstudio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maddy Haarstudio, employees, financial statistics.