Jan Voor Alleman

Contactgegevens Jan Voor Alleman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan Voor Alleman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan Voor Alleman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venuslaan 2; 3190; Boortmeerbeek, België

Telefoon (phone): 015 51 20 57 (+32-015 51 20 57) 015 51 20 57 (+32-015 51 20 57)

Fax (fax): +32 (61) 762-23-41 +32 (61) 762-23-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan Voor Alleman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan Voor Alleman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan Voor Alleman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan Voor Alleman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan Voor Alleman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan Voor Alleman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan Voor Alleman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan Voor Alleman
Products information Jan Voor Alleman

BTW identificatienummer (tax): BE02030242919
Ondernemingsnummer: 5176452636
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan Voor Alleman
(Get full report from official database of BE for Jan Voor Alleman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan Voor Alleman
Addition kinds of activities for Jan Voor Alleman

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij Jan Voor Alleman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan Voor Alleman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan Voor Alleman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan Voor Alleman. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van Jan Voor Alleman in sociale netwerken
Look for responds of Jan Voor Alleman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan Voor Alleman. Laat een reactie achter voor Jan Voor Alleman. Jan Voor Alleman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan Voor Alleman. Leave a respond for Jan Voor Alleman. Jan Voor Alleman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan Voor Alleman op de google maps. Adres en contacten Jan Voor Alleman
Location of Jan Voor Alleman on the google maps. Address and contacts of Jan Voor Alleman

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan Voor Alleman Jan Voor Alleman: KAP-Accueil Homosexualité | D'Hoore J | ROSY BLUE | Medici P | JEAN PIETERAERENS

Other related companies as Jan Voor Alleman: KAP-Accueil Homosexualité | D'Hoore J | ROSY BLUE | Medici P | JEAN PIETERAERENS

Jan Voor Alleman is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan Voor Alleman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030242919. Het bedrijf Jan Voor Alleman bevindt zich op het adres: Venuslaan 2; 3190; Boortmeerbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Jan Voor Alleman is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan Voor Alleman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan Voor Alleman, openstaande posities, locatie van Jan Voor Alleman op de kaart.

Jan Voor Alleman is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jan Voor Alleman, company assigned to the tax number BE02030242919. The company Jan Voor Alleman is located at the address: Venuslaan 2; 3190; Boortmeerbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Jan Voor Alleman is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan Voor Alleman is not available. You also can look at reviews of Jan Voor Alleman, open positions, location of Jan Voor Alleman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan Voor Alleman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan Voor Alleman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan Voor Alleman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan Voor Alleman, employees, financial statistics.