Toch Bruno

Contactgegevens Toch Bruno: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toch Bruno: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toch Bruno

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 108; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 84 41 26 (+32-065 84 41 26) 065 84 41 26 (+32-065 84 41 26)

Fax (fax): +32 (59) 987-43-89 +32 (59) 987-43-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toch Bruno: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toch Bruno"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toch Bruno"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toch Bruno, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toch Bruno. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toch Bruno, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toch Bruno. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toch Bruno
Products information Toch Bruno

BTW identificatienummer (tax): BE09649810791
Ondernemingsnummer: 5955932617
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Toch Bruno zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toch Bruno
(Get full report from official database of BE for Toch Bruno)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toch Bruno
Addition kinds of activities for Toch Bruno

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
50230104. Glaswerk | Glassware
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist

Werken bij Toch Bruno: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toch Bruno: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toch Bruno. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toch Bruno. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

Zoek naar antwoorden van Toch Bruno in sociale netwerken
Look for responds of Toch Bruno in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toch Bruno. Laat een reactie achter voor Toch Bruno. Toch Bruno bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toch Bruno. Leave a respond for Toch Bruno. Toch Bruno on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toch Bruno op de google maps. Adres en contacten Toch Bruno
Location of Toch Bruno on the google maps. Address and contacts of Toch Bruno

Andere gerelateerde bedrijven als come Toch Bruno Toch Bruno: FLENHESA SCA FS | Marintec NV | V.C. TONIDO HEULE | Argenta | STEVEN CAROLUS

Other related companies as Toch Bruno: FLENHESA SCA FS | Marintec NV | V.C. TONIDO HEULE | Argenta | STEVEN CAROLUS

Toch Bruno is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toch Bruno, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09649810791. Het bedrijf Toch Bruno bevindt zich op het adres: Grand Rue 108; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Toch Bruno zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toch Bruno is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toch Bruno is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toch Bruno, openstaande posities, locatie van Toch Bruno op de kaart.

Toch Bruno is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toch Bruno, company assigned to the tax number BE09649810791. The company Toch Bruno is located at the address: Grand Rue 108; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Toch Bruno were not found.
The main activity of Toch Bruno is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Toch Bruno is not available. You also can look at reviews of Toch Bruno, open positions, location of Toch Bruno on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toch Bruno, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toch Bruno, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toch Bruno, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toch Bruno, employees, financial statistics.