New Coiff Michel

Contactgegevens New Coiff Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Coiff Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Coiff Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Paepe César 120; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 34 27 44 (+32-071 34 27 44) 071 34 27 44 (+32-071 34 27 44)

Fax (fax): +32 (63) 785-52-26 +32 (63) 785-52-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Coiff Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Coiff Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Coiff Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Coiff Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Coiff Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Coiff Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Coiff Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Coiff Michel
Products information New Coiff Michel

BTW identificatienummer (tax): BE07030120849
Ondernemingsnummer: 9820373535
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Coiff Michel
(Get full report from official database of BE for New Coiff Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Coiff Michel
Addition kinds of activities for New Coiff Michel

07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
29110300. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
38250315. Multimeters | Multimeters
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij New Coiff Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Coiff Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Coiff Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Coiff Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van New Coiff Michel in sociale netwerken
Look for responds of New Coiff Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Coiff Michel. Laat een reactie achter voor New Coiff Michel. New Coiff Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Coiff Michel. Leave a respond for New Coiff Michel. New Coiff Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Coiff Michel op de google maps. Adres en contacten New Coiff Michel
Location of New Coiff Michel on the google maps. Address and contacts of New Coiff Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come New Coiff Michel New Coiff Michel: M@deco BVBA | Despret A | Biesbrouck G | PHARMACIES DE GARDE | C.M.O.

Other related companies as New Coiff Michel: M@deco BVBA | Despret A | Biesbrouck G | PHARMACIES DE GARDE | C.M.O.

New Coiff Michel is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Coiff Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030120849. Het bedrijf New Coiff Michel bevindt zich op het adres: Rue De Paepe César 120; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van New Coiff Michel is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Coiff Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Coiff Michel, openstaande posities, locatie van New Coiff Michel op de kaart.

New Coiff Michel is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Coiff Michel, company assigned to the tax number BE07030120849. The company New Coiff Michel is located at the address: Rue De Paepe César 120; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of New Coiff Michel is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of New Coiff Michel is not available. You also can look at reviews of New Coiff Michel, open positions, location of New Coiff Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Coiff Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Coiff Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Coiff Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Coiff Michel, employees, financial statistics.