DE CLERCQ GEBRS BVBA

Contactgegevens DE CLERCQ GEBRS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ GEBRS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ GEBRS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorp-West 85 9080 Lochristi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-55-54-06 32-93-55-54-06

Fax (fax): 32-93-55-20-45 32-93-55-20-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ GEBRS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ GEBRS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ GEBRS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ GEBRS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ GEBRS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ GEBRS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ GEBRS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ GEBRS BVBA
Products information DE CLERCQ GEBRS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01048065185
Ondernemingsnummer: 2164001464
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE CLERCQ GEBRS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Greenhouses and glazing units

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ GEBRS BVBA
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ GEBRS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ GEBRS BVBA
Addition kinds of activities for DE CLERCQ GEBRS BVBA

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment

Werken bij DE CLERCQ GEBRS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ GEBRS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ GEBRS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ GEBRS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ GEBRS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ GEBRS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ GEBRS BVBA. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ GEBRS BVBA. DE CLERCQ GEBRS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ GEBRS BVBA. Leave a respond for DE CLERCQ GEBRS BVBA. DE CLERCQ GEBRS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ GEBRS BVBA op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ GEBRS BVBA
Location of DE CLERCQ GEBRS BVBA on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ GEBRS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ GEBRS BVBA DE CLERCQ GEBRS BVBA: SABINE VANORMELINGEN | TECHNIVER | Dionysos | L. DUYTSCHAEVER | RESTAURANT LE SALAMA

Other related companies as DE CLERCQ GEBRS BVBA: SABINE VANORMELINGEN | TECHNIVER | Dionysos | L. DUYTSCHAEVER | RESTAURANT LE SALAMA

DE CLERCQ GEBRS BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ GEBRS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048065185. Het bedrijf DE CLERCQ GEBRS BVBA bevindt zich op het adres: Dorp-West 85 9080 Lochristi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Greenhouses and glazing units. Producten gemaakt in DE CLERCQ GEBRS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ GEBRS BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ GEBRS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ GEBRS BVBA, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ GEBRS BVBA op de kaart.

DE CLERCQ GEBRS BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ GEBRS BVBA, company assigned to the tax number BE01048065185. The company DE CLERCQ GEBRS BVBA is located at the address: Dorp-West 85 9080 Lochristi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Greenhouses and glazing units. Products created in DE CLERCQ GEBRS BVBA were not found.
The main activity of DE CLERCQ GEBRS BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ GEBRS BVBA is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ GEBRS BVBA, open positions, location of DE CLERCQ GEBRS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ GEBRS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ GEBRS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ GEBRS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ GEBRS BVBA, employees, financial statistics.