Vanlieff's

Contactgegevens Vanlieff's: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanlieff's: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanlieff's

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Beaumont 131; 6440; Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt), België

Telefoon (phone): 071 63 46 30 (+32-071 63 46 30) 071 63 46 30 (+32-071 63 46 30)

Fax (fax): +32 (53) 874-25-88 +32 (53) 874-25-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanlieff's: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanlieff's"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanlieff's"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanlieff's, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanlieff's. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanlieff's, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanlieff's. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanlieff's
Products information Vanlieff's

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vanlieff's zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanlieff's
(Get full report from official database of BE for Vanlieff's)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanlieff's
Addition kinds of activities for Vanlieff's

7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies

Werken bij Vanlieff's: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanlieff's: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanlieff's. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanlieff's. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Vanlieff's in sociale netwerken
Look for responds of Vanlieff's in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanlieff's. Laat een reactie achter voor Vanlieff's. Vanlieff's bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanlieff's. Leave a respond for Vanlieff's. Vanlieff's on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanlieff's op de google maps. Adres en contacten Vanlieff's
Location of Vanlieff's on the google maps. Address and contacts of Vanlieff's

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanlieff's Vanlieff's: LAV-O-SEUL | Mac Gregor B.V. | B.I.F.C. | ENTREPRISE D'ANDREA | Verschure Martin

Other related companies as Vanlieff's: LAV-O-SEUL | Mac Gregor B.V. | B.I.F.C. | ENTREPRISE D'ANDREA | Verschure Martin

Vanlieff's is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanlieff's, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf Vanlieff's bevindt zich op het adres: Chaussée de Beaumont 131; 6440; Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Vanlieff's zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanlieff's is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanlieff's is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanlieff's, openstaande posities, locatie van Vanlieff's op de kaart.

Vanlieff's is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanlieff's, company assigned to the tax number BE08701141357. The company Vanlieff's is located at the address: Chaussée de Beaumont 131; 6440; Froidchapelle (Boussu-lez-Walcourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Vanlieff's were not found.
The main activity of Vanlieff's is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanlieff's is not available. You also can look at reviews of Vanlieff's, open positions, location of Vanlieff's on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanlieff's, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanlieff's, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanlieff's, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanlieff's, employees, financial statistics.