Sorescol Services

Contactgegevens Sorescol Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sorescol Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sorescol Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hiercheuses 4; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 47 27 67 (+32-071 47 27 67) 071 47 27 67 (+32-071 47 27 67)

Fax (fax): 071 43 77 70 (+32-071 43 77 70) 071 43 77 70 (+32-071 43 77 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sorescol Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sorescol Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sorescol Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sorescol Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sorescol Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sorescol Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sorescol Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sorescol Services
Products information Sorescol Services

BTW identificatienummer (tax): BE05799102783
Ondernemingsnummer: 5440673828
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Sorescol Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sorescol Services
(Get full report from official database of BE for Sorescol Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sorescol Services
Addition kinds of activities for Sorescol Services

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
39449909. vliegers | Kites

Werken bij Sorescol Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sorescol Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sorescol Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sorescol Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Sorescol Services in sociale netwerken
Look for responds of Sorescol Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sorescol Services. Laat een reactie achter voor Sorescol Services. Sorescol Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sorescol Services. Leave a respond for Sorescol Services. Sorescol Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sorescol Services op de google maps. Adres en contacten Sorescol Services
Location of Sorescol Services on the google maps. Address and contacts of Sorescol Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Sorescol Services Sorescol Services: DANI?L LEJEUNE | GILLARD S. | Automo'tifs | Phlippo J | Dradin E

Other related companies as Sorescol Services: DANI?L LEJEUNE | GILLARD S. | Automo'tifs | Phlippo J | Dradin E

Sorescol Services is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sorescol Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799102783. Het bedrijf Sorescol Services bevindt zich op het adres: Rue des Hiercheuses 4; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Sorescol Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sorescol Services is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sorescol Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sorescol Services, openstaande posities, locatie van Sorescol Services op de kaart.

Sorescol Services is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sorescol Services, company assigned to the tax number BE05799102783. The company Sorescol Services is located at the address: Rue des Hiercheuses 4; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Sorescol Services were not found.
The main activity of Sorescol Services is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sorescol Services is not available. You also can look at reviews of Sorescol Services, open positions, location of Sorescol Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sorescol Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sorescol Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sorescol Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sorescol Services, employees, financial statistics.