Mommaers E

Contactgegevens Mommaers E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mommaers E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mommaers E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): August Vermeylenlaan 35A; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 97 95 (+32-016 25 97 95) 016 25 97 95 (+32-016 25 97 95)

Fax (fax): 016 26 19 24 (+32-016 26 19 24) 016 26 19 24 (+32-016 26 19 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mommaers E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mommaers E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mommaers E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mommaers E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mommaers E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mommaers E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mommaers E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mommaers E
Products information Mommaers E

BTW identificatienummer (tax): BE03194519042
Ondernemingsnummer: 1619903564
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Mommaers E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mommaers E
(Get full report from official database of BE for Mommaers E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mommaers E
Addition kinds of activities for Mommaers E

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
25110505. Secretarissen, huishouden: hout | Secretaries, household: wood
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
44990101. Marine redding | Marine salvaging
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij Mommaers E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mommaers E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mommaers E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mommaers E. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van Mommaers E in sociale netwerken
Look for responds of Mommaers E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mommaers E. Laat een reactie achter voor Mommaers E. Mommaers E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mommaers E. Leave a respond for Mommaers E. Mommaers E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mommaers E op de google maps. Adres en contacten Mommaers E
Location of Mommaers E on the google maps. Address and contacts of Mommaers E

Andere gerelateerde bedrijven als come Mommaers E Mommaers E: MATCH | MAURITS STALPAERT | Duimelotje VZW | VOS | E.M.S-TAXIPOST

Other related companies as Mommaers E: MATCH | MAURITS STALPAERT | Duimelotje VZW | VOS | E.M.S-TAXIPOST

Mommaers E is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mommaers E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03194519042. Het bedrijf Mommaers E bevindt zich op het adres: August Vermeylenlaan 35A; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Mommaers E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mommaers E is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mommaers E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mommaers E, openstaande posities, locatie van Mommaers E op de kaart.

Mommaers E is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mommaers E, company assigned to the tax number BE03194519042. The company Mommaers E is located at the address: August Vermeylenlaan 35A; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Mommaers E were not found.
The main activity of Mommaers E is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mommaers E is not available. You also can look at reviews of Mommaers E, open positions, location of Mommaers E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mommaers E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mommaers E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mommaers E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mommaers E, employees, financial statistics.