KAASHANDEL ALBERT BVBA

Contactgegevens KAASHANDEL ALBERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAASHANDEL ALBERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAASHANDEL ALBERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 47; 1820; Steenokkerzeel, België

Telefoon (phone): 02 751 83 93; 02 751 87 74 (+32-02 751 83 93; 02 751 87 74) 02 751 83 93; 02 751 87 74 (+32-02 751 83 93; 02 751 87 74)

Fax (fax): 02 751 83 93 (+32-02 751 83 93) 02 751 83 93 (+32-02 751 83 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAASHANDEL ALBERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAASHANDEL ALBERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAASHANDEL ALBERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAASHANDEL ALBERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAASHANDEL ALBERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAASHANDEL ALBERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAASHANDEL ALBERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAASHANDEL ALBERT BVBA
Products information KAASHANDEL ALBERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05366790771
Ondernemingsnummer: 8886535644
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Cheese - Mfg. & Whol.^^Dairy products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAASHANDEL ALBERT BVBA
(Get full report from official database of BE for KAASHANDEL ALBERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAASHANDEL ALBERT BVBA
Addition kinds of activities for KAASHANDEL ALBERT BVBA

208300. Mout | Malt
306999. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
83990102. Gemeenschapskist | Community chest

Werken bij KAASHANDEL ALBERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAASHANDEL ALBERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAASHANDEL ALBERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAASHANDEL ALBERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van KAASHANDEL ALBERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KAASHANDEL ALBERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAASHANDEL ALBERT BVBA. Laat een reactie achter voor KAASHANDEL ALBERT BVBA. KAASHANDEL ALBERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAASHANDEL ALBERT BVBA. Leave a respond for KAASHANDEL ALBERT BVBA. KAASHANDEL ALBERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAASHANDEL ALBERT BVBA op de google maps. Adres en contacten KAASHANDEL ALBERT BVBA
Location of KAASHANDEL ALBERT BVBA on the google maps. Address and contacts of KAASHANDEL ALBERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KAASHANDEL ALBERT BVBA KAASHANDEL ALBERT BVBA: Comeliau M | MAISON DONEUX | FE. CHAURABI | BOUTIQUE RETOUCHES | GARAGE AUTOTEC

Other related companies as KAASHANDEL ALBERT BVBA: Comeliau M | MAISON DONEUX | FE. CHAURABI | BOUTIQUE RETOUCHES | GARAGE AUTOTEC

KAASHANDEL ALBERT BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAASHANDEL ALBERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05366790771. Het bedrijf KAASHANDEL ALBERT BVBA bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 47; 1820; Steenokkerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cheese - Mfg. & Whol.^^Dairy products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van KAASHANDEL ALBERT BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAASHANDEL ALBERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAASHANDEL ALBERT BVBA, openstaande posities, locatie van KAASHANDEL ALBERT BVBA op de kaart.

KAASHANDEL ALBERT BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAASHANDEL ALBERT BVBA, company assigned to the tax number BE05366790771. The company KAASHANDEL ALBERT BVBA is located at the address: Haachtsesteenweg 47; 1820; Steenokkerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cheese - Mfg. & Whol.^^Dairy products - Mfg. & Whol..
The main activity of KAASHANDEL ALBERT BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KAASHANDEL ALBERT BVBA is not available. You also can look at reviews of KAASHANDEL ALBERT BVBA, open positions, location of KAASHANDEL ALBERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAASHANDEL ALBERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAASHANDEL ALBERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAASHANDEL ALBERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAASHANDEL ALBERT BVBA, employees, financial statistics.