Electro Helsen-Peeters BVBA

Contactgegevens Electro Helsen-Peeters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Helsen-Peeters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Helsen-Peeters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geelseweg 15; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 60 13 (+32-014 21 60 13) 014 21 60 13 (+32-014 21 60 13)

Fax (fax): 014 23 18 05 (+32-014 23 18 05) 014 23 18 05 (+32-014 23 18 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Helsen-Peeters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Helsen-Peeters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Helsen-Peeters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Helsen-Peeters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Helsen-Peeters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Helsen-Peeters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Helsen-Peeters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Helsen-Peeters BVBA
Products information Electro Helsen-Peeters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01659454345
Ondernemingsnummer: 8086181640
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Electric supplies - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Helsen-Peeters BVBA
(Get full report from official database of BE for Electro Helsen-Peeters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Helsen-Peeters BVBA
Addition kinds of activities for Electro Helsen-Peeters BVBA

14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
34239909. Boren, hand | Drills, hand
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment

Werken bij Electro Helsen-Peeters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Helsen-Peeters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Helsen-Peeters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Helsen-Peeters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Electro Helsen-Peeters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Electro Helsen-Peeters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Helsen-Peeters BVBA. Laat een reactie achter voor Electro Helsen-Peeters BVBA. Electro Helsen-Peeters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Helsen-Peeters BVBA. Leave a respond for Electro Helsen-Peeters BVBA. Electro Helsen-Peeters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Helsen-Peeters BVBA op de google maps. Adres en contacten Electro Helsen-Peeters BVBA
Location of Electro Helsen-Peeters BVBA on the google maps. Address and contacts of Electro Helsen-Peeters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Helsen-Peeters BVBA Electro Helsen-Peeters BVBA: MA?STRO ICE | Simone | Bruggeman I | VideoActive | Antverpia

Other related companies as Electro Helsen-Peeters BVBA: MA?STRO ICE | Simone | Bruggeman I | VideoActive | Antverpia

Electro Helsen-Peeters BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Helsen-Peeters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01659454345. Het bedrijf Electro Helsen-Peeters BVBA bevindt zich op het adres: Geelseweg 15; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Electro Helsen-Peeters BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Helsen-Peeters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Helsen-Peeters BVBA, openstaande posities, locatie van Electro Helsen-Peeters BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Helsen-Peeters BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro Helsen-Peeters BVBA, company assigned to the tax number BE01659454345. The company Electro Helsen-Peeters BVBA is located at the address: Geelseweg 15; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric supplies - Retail.
The main activity of Electro Helsen-Peeters BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Helsen-Peeters BVBA is not available. You also can look at reviews of Electro Helsen-Peeters BVBA, open positions, location of Electro Helsen-Peeters BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Helsen-Peeters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Helsen-Peeters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Helsen-Peeters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Helsen-Peeters BVBA, employees, financial statistics.