Capiau & Fils SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Capiau & Fils SPRL
Private companiesCommunications • Capiau & Fils SPRL

Contactgegevens Capiau & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capiau & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capiau & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Queue 29; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 36 35 27 (+32-071 36 35 27) 071 36 35 27 (+32-071 36 35 27)

Fax (fax): 071 36 35 27 (+32-071 36 35 27) 071 36 35 27 (+32-071 36 35 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capiau & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capiau & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capiau & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capiau & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capiau & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capiau & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capiau & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capiau & Fils SPRL
Products information Capiau & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07652221679
Ondernemingsnummer: 4238494873
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Bicycles - Retail; Motorbikes

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capiau & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Capiau & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capiau & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Capiau & Fils SPRL

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
87110402. Civiele techniek | Civil engineering

Werken bij Capiau & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capiau & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capiau & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capiau & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van Capiau & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Capiau & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capiau & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Capiau & Fils SPRL. Capiau & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capiau & Fils SPRL. Leave a respond for Capiau & Fils SPRL. Capiau & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capiau & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Capiau & Fils SPRL
Location of Capiau & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Capiau & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Capiau & Fils SPRL Capiau & Fils SPRL: JOHAN STAEL | LEO ELST | DE VIC | Chrisani couture | P. & M. TECHNOLOGY

Other related companies as Capiau & Fils SPRL: JOHAN STAEL | LEO ELST | DE VIC | Chrisani couture | P. & M. TECHNOLOGY

Capiau & Fils SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capiau & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07652221679. Het bedrijf Capiau & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Place de la Queue 29; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail; Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Capiau & Fils SPRL is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capiau & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capiau & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Capiau & Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Capiau & Fils SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capiau & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE07652221679. The company Capiau & Fils SPRL is located at the address: Place de la Queue 29; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Bicycles - Retail; Motorbikes.
The main activity of Capiau & Fils SPRL is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Capiau & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Capiau & Fils SPRL, open positions, location of Capiau & Fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capiau & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capiau & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capiau & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capiau & Fils SPRL, employees, financial statistics.