Cap Colors BVBA

Contactgegevens Cap Colors BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cap Colors BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cap Colors BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goedendaglaan 129; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 25 98 98; 0475 72 33 94; 0495 28 42 95 (+32-056 25 98 98; 0475 72 33 94; 0495 28 42 95) 056 25 98 98; 0475 72 33 94; 0495 28 42 95 (+32-056 25 98 98; 0475 72 33 94; 0495 28 42 95)

Fax (fax): 056 25 98 99 (+32-056 25 98 99) 056 25 98 99 (+32-056 25 98 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cap Colors BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cap Colors BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cap Colors BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cap Colors BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cap Colors BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cap Colors BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cap Colors BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cap Colors BVBA
Products information Cap Colors BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02245849609
Ondernemingsnummer: 1851165771
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Ladders

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cap Colors BVBA
(Get full report from official database of BE for Cap Colors BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cap Colors BVBA
Addition kinds of activities for Cap Colors BVBA

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
021402. Schapen | Sheep
085100. Bosbouwdiensten | Forestry services
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
15220103. Condominium constructie | Condominium construction
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment

Werken bij Cap Colors BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cap Colors BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cap Colors BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cap Colors BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van Cap Colors BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cap Colors BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cap Colors BVBA. Laat een reactie achter voor Cap Colors BVBA. Cap Colors BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cap Colors BVBA. Leave a respond for Cap Colors BVBA. Cap Colors BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cap Colors BVBA op de google maps. Adres en contacten Cap Colors BVBA
Location of Cap Colors BVBA on the google maps. Address and contacts of Cap Colors BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cap Colors BVBA Cap Colors BVBA: KAPSALON MIREILLE | DECAUTO | COIFFURE NADIA | THAMES DENDER SERVICE | A. LENAERTS

Other related companies as Cap Colors BVBA: KAPSALON MIREILLE | DECAUTO | COIFFURE NADIA | THAMES DENDER SERVICE | A. LENAERTS

Cap Colors BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cap Colors BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245849609. Het bedrijf Cap Colors BVBA bevindt zich op het adres: Goedendaglaan 129; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Ladders.
De hoofdactiviteit van Cap Colors BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cap Colors BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cap Colors BVBA, openstaande posities, locatie van Cap Colors BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cap Colors BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cap Colors BVBA, company assigned to the tax number BE02245849609. The company Cap Colors BVBA is located at the address: Goedendaglaan 129; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Ladders.
The main activity of Cap Colors BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cap Colors BVBA is not available. You also can look at reviews of Cap Colors BVBA, open positions, location of Cap Colors BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cap Colors BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cap Colors BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cap Colors BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cap Colors BVBA, employees, financial statistics.