Freesun News Magazine

Contactgegevens Freesun News Magazine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freesun News Magazine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freesun News Magazine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Plisnier 20; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 32 14 (+32-02 521 32 14) 02 521 32 14 (+32-02 521 32 14)

Fax (fax): 02 521 72 43 (+32-02 521 72 43) 02 521 72 43 (+32-02 521 72 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freesun News Magazine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freesun News Magazine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freesun News Magazine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freesun News Magazine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freesun News Magazine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freesun News Magazine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freesun News Magazine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freesun News Magazine
Products information Freesun News Magazine

BTW identificatienummer (tax): BE02268371582
Ondernemingsnummer: 9047760009
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Freesun News Magazine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freesun News Magazine
(Get full report from official database of BE for Freesun News Magazine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freesun News Magazine
Addition kinds of activities for Freesun News Magazine

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
51980202. Vlek | Stain
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij Freesun News Magazine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freesun News Magazine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freesun News Magazine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freesun News Magazine. Looking for open vacancies in other companies

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Freesun News Magazine in sociale netwerken
Look for responds of Freesun News Magazine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freesun News Magazine. Laat een reactie achter voor Freesun News Magazine. Freesun News Magazine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freesun News Magazine. Leave a respond for Freesun News Magazine. Freesun News Magazine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freesun News Magazine op de google maps. Adres en contacten Freesun News Magazine
Location of Freesun News Magazine on the google maps. Address and contacts of Freesun News Magazine

Andere gerelateerde bedrijven als come Freesun News Magazine Freesun News Magazine: FA. BEYNE-BAERTS | PORTIT | Kevertje('t) | Ottati Antonietta | BERNARD CROHIN

Other related companies as Freesun News Magazine: FA. BEYNE-BAERTS | PORTIT | Kevertje('t) | Ottati Antonietta | BERNARD CROHIN

Freesun News Magazine is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Freesun News Magazine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268371582. Het bedrijf Freesun News Magazine bevindt zich op het adres: Avenue Charles Plisnier 20; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Producten gemaakt in Freesun News Magazine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freesun News Magazine is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freesun News Magazine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freesun News Magazine, openstaande posities, locatie van Freesun News Magazine op de kaart.

Freesun News Magazine is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Freesun News Magazine, company assigned to the tax number BE02268371582. The company Freesun News Magazine is located at the address: Avenue Charles Plisnier 20; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Publishers. Products created in Freesun News Magazine were not found.
The main activity of Freesun News Magazine is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Freesun News Magazine is not available. You also can look at reviews of Freesun News Magazine, open positions, location of Freesun News Magazine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freesun News Magazine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freesun News Magazine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freesun News Magazine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freesun News Magazine, employees, financial statistics.