DDELEER & VAN WILDER NV

Contactgegevens DDELEER & VAN WILDER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DDELEER & VAN WILDER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DDELEER & VAN WILDER NV

Regio (region): Erpe-Mere, België

Adres (address): Vijverstraat 33 9420 Erpe-Mere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-83-52-08 32-53-83-52-08

Fax (fax): 32-53-83-71-48 32-53-83-71-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DDELEER & VAN WILDER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DDELEER & VAN WILDER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DDELEER & VAN WILDER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DDELEER & VAN WILDER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DDELEER & VAN WILDER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DDELEER & VAN WILDER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DDELEER & VAN WILDER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DDELEER & VAN WILDER NV
Products information DDELEER & VAN WILDER NV

BTW identificatienummer (tax): BE07250946044
Ondernemingsnummer: 5967468261
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DDELEER & VAN WILDER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textile finishing - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DDELEER & VAN WILDER NV
(Get full report from official database of BE for DDELEER & VAN WILDER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DDELEER & VAN WILDER NV
Addition kinds of activities for DDELEER & VAN WILDER NV

411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's
55719904. Motor scooters | Motor scooters
67269903. Overheidslening van de overheidslening (gnma) | Government national mortgage association (gnma) pools
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij DDELEER & VAN WILDER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DDELEER & VAN WILDER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DDELEER & VAN WILDER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DDELEER & VAN WILDER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van DDELEER & VAN WILDER NV in sociale netwerken
Look for responds of DDELEER & VAN WILDER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DDELEER & VAN WILDER NV. Laat een reactie achter voor DDELEER & VAN WILDER NV. DDELEER & VAN WILDER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DDELEER & VAN WILDER NV. Leave a respond for DDELEER & VAN WILDER NV. DDELEER & VAN WILDER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DDELEER & VAN WILDER NV op de google maps. Adres en contacten DDELEER & VAN WILDER NV
Location of DDELEER & VAN WILDER NV on the google maps. Address and contacts of DDELEER & VAN WILDER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DDELEER & VAN WILDER NV DDELEER & VAN WILDER NV: J. VANDER MEEREN | D S M KEUKENS NV | ASS. SPORTIVE CHATELINEAU | E.P.C. | Lenz

Other related companies as DDELEER & VAN WILDER NV: J. VANDER MEEREN | D S M KEUKENS NV | ASS. SPORTIVE CHATELINEAU | E.P.C. | Lenz

DDELEER & VAN WILDER NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere, België. De volledige naam van het bedrijf is DDELEER & VAN WILDER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250946044. Het bedrijf DDELEER & VAN WILDER NV bevindt zich op het adres: Vijverstraat 33 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textile finishing - machinery and equipment. Producten gemaakt in DDELEER & VAN WILDER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DDELEER & VAN WILDER NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DDELEER & VAN WILDER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DDELEER & VAN WILDER NV, openstaande posities, locatie van DDELEER & VAN WILDER NV op de kaart.

DDELEER & VAN WILDER NV is a company, that was registered 2013 in Erpe-Mere region, Belgium. Full name of company is DDELEER & VAN WILDER NV, company assigned to the tax number BE07250946044. The company DDELEER & VAN WILDER NV is located at the address: Vijverstraat 33 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textile finishing - machinery and equipment. Products created in DDELEER & VAN WILDER NV were not found.
The main activity of DDELEER & VAN WILDER NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DDELEER & VAN WILDER NV is not available. You also can look at reviews of DDELEER & VAN WILDER NV, open positions, location of DDELEER & VAN WILDER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DDELEER & VAN WILDER NV, Erpe-Mere: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DDELEER & VAN WILDER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DDELEER & VAN WILDER NV, Erpe-Mere: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DDELEER & VAN WILDER NV, employees, financial statistics.