Krantenwinkel Sien

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Krantenwinkel Sien
Private companiesInsurance Carriers • Krantenwinkel Sien

Contactgegevens Krantenwinkel Sien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krantenwinkel Sien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krantenwinkel Sien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jules Peurquaetstraat 54; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 50 64 18 (+32-059 50 64 18) 059 50 64 18 (+32-059 50 64 18)

Fax (fax): +32 (83) 172-77-55 +32 (83) 172-77-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krantenwinkel Sien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krantenwinkel Sien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krantenwinkel Sien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krantenwinkel Sien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krantenwinkel Sien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krantenwinkel Sien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krantenwinkel Sien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krantenwinkel Sien
Products information Krantenwinkel Sien

BTW identificatienummer (tax): BE07890899658
Ondernemingsnummer: 5212158203
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Krantenwinkel Sien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krantenwinkel Sien
(Get full report from official database of BE for Krantenwinkel Sien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krantenwinkel Sien
Addition kinds of activities for Krantenwinkel Sien

209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
50639903. generatoren | Generators
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices

Werken bij Krantenwinkel Sien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krantenwinkel Sien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krantenwinkel Sien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krantenwinkel Sien. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Krantenwinkel Sien in sociale netwerken
Look for responds of Krantenwinkel Sien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krantenwinkel Sien. Laat een reactie achter voor Krantenwinkel Sien. Krantenwinkel Sien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krantenwinkel Sien. Leave a respond for Krantenwinkel Sien. Krantenwinkel Sien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krantenwinkel Sien op de google maps. Adres en contacten Krantenwinkel Sien
Location of Krantenwinkel Sien on the google maps. Address and contacts of Krantenwinkel Sien

Andere gerelateerde bedrijven als come Krantenwinkel Sien Krantenwinkel Sien: FE. VANDE PLAS | THE CONFERENCE COMPANY | DIENST MAATSCHAPP. WERK | COIFFURE MARIE BONELLI | HANS DENOO

Other related companies as Krantenwinkel Sien: FE. VANDE PLAS | THE CONFERENCE COMPANY | DIENST MAATSCHAPP. WERK | COIFFURE MARIE BONELLI | HANS DENOO

Krantenwinkel Sien is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Krantenwinkel Sien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890899658. Het bedrijf Krantenwinkel Sien bevindt zich op het adres: Jules Peurquaetstraat 54; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Krantenwinkel Sien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krantenwinkel Sien is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krantenwinkel Sien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krantenwinkel Sien, openstaande posities, locatie van Krantenwinkel Sien op de kaart.

Krantenwinkel Sien is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Krantenwinkel Sien, company assigned to the tax number BE07890899658. The company Krantenwinkel Sien is located at the address: Jules Peurquaetstraat 54; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Krantenwinkel Sien were not found.
The main activity of Krantenwinkel Sien is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Krantenwinkel Sien is not available. You also can look at reviews of Krantenwinkel Sien, open positions, location of Krantenwinkel Sien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krantenwinkel Sien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krantenwinkel Sien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krantenwinkel Sien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krantenwinkel Sien, employees, financial statistics.