Buffel

Contactgegevens Buffel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buffel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buffel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 't Kloosterhof 15; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 54 28 (+32-050 38 54 28) 050 38 54 28 (+32-050 38 54 28)

Fax (fax): +32 (10) 896-57-66 +32 (10) 896-57-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buffel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buffel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buffel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buffel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buffel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buffel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buffel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buffel
Products information Buffel

BTW identificatienummer (tax): BE07826629638
Ondernemingsnummer: 2236511230
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Buffel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buffel
(Get full report from official database of BE for Buffel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buffel
Addition kinds of activities for Buffel

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
23290209. Truien en truien jassen, mannen en jongens ' | Sweaters and sweater jackets, men's and boys'
50990203. Brandhout | Firewood
51129905. Inked linten | Inked ribbons
65319903. Fiduciair, onroerend goed | Fiduciary, real estate
83619902. Emotioneel gestoord thuis | Emotionally disturbed home

Werken bij Buffel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buffel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buffel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buffel. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Buffel in sociale netwerken
Look for responds of Buffel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buffel. Laat een reactie achter voor Buffel. Buffel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buffel. Leave a respond for Buffel. Buffel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buffel op de google maps. Adres en contacten Buffel
Location of Buffel on the google maps. Address and contacts of Buffel

Andere gerelateerde bedrijven als come Buffel Buffel: TELEC BEUGNIES | Deboutte Advies & Documentatie NV | Diana Coiffure | ROBBE SANITAIR & ZONEN | RIJSCHOOL VRG

Other related companies as Buffel: TELEC BEUGNIES | Deboutte Advies & Documentatie NV | Diana Coiffure | ROBBE SANITAIR & ZONEN | RIJSCHOOL VRG

Buffel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buffel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07826629638. Het bedrijf Buffel bevindt zich op het adres: 't Kloosterhof 15; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Buffel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buffel is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buffel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buffel, openstaande posities, locatie van Buffel op de kaart.

Buffel is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buffel, company assigned to the tax number BE07826629638. The company Buffel is located at the address: 't Kloosterhof 15; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Buffel were not found.
The main activity of Buffel is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Buffel is not available. You also can look at reviews of Buffel, open positions, location of Buffel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buffel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buffel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buffel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buffel, employees, financial statistics.