Dezutter N

Contactgegevens Dezutter N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dezutter N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dezutter N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsestraat 48 Box 2; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 79 28 17 (+32-050 79 28 17) 050 79 28 17 (+32-050 79 28 17)

Fax (fax): +32 (2) 931-39-37 +32 (2) 931-39-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dezutter N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dezutter N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dezutter N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dezutter N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dezutter N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dezutter N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dezutter N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dezutter N
Products information Dezutter N

BTW identificatienummer (tax): BE07436340332
Ondernemingsnummer: 9012603759
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Dezutter N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dezutter N
(Get full report from official database of BE for Dezutter N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dezutter N
Addition kinds of activities for Dezutter N

3082. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
37280504. Tow targets | Tow targets
50230204. kussenslopen | Pillowcases
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings

Werken bij Dezutter N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dezutter N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dezutter N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dezutter N. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Dezutter N in sociale netwerken
Look for responds of Dezutter N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dezutter N. Laat een reactie achter voor Dezutter N. Dezutter N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dezutter N. Leave a respond for Dezutter N. Dezutter N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dezutter N op de google maps. Adres en contacten Dezutter N
Location of Dezutter N on the google maps. Address and contacts of Dezutter N

Andere gerelateerde bedrijven als come Dezutter N Dezutter N: NEIRINCK GEBRS | ?T KAPOENTJE | Auto's De Fons | GLOBAL ASSURANCES | Vanneste C

Other related companies as Dezutter N: NEIRINCK GEBRS | ?T KAPOENTJE | Auto's De Fons | GLOBAL ASSURANCES | Vanneste C

Dezutter N is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dezutter N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07436340332. Het bedrijf Dezutter N bevindt zich op het adres: Brugsestraat 48 Box 2; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Dezutter N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dezutter N is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dezutter N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dezutter N, openstaande posities, locatie van Dezutter N op de kaart.

Dezutter N is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dezutter N, company assigned to the tax number BE07436340332. The company Dezutter N is located at the address: Brugsestraat 48 Box 2; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Dezutter N were not found.
The main activity of Dezutter N is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dezutter N is not available. You also can look at reviews of Dezutter N, open positions, location of Dezutter N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dezutter N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dezutter N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dezutter N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dezutter N, employees, financial statistics.