De Leeuw (Boekhandel)

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • De Leeuw (Boekhandel)
Private companiesPersonal Services • De Leeuw (Boekhandel)

Contactgegevens De Leeuw (Boekhandel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Leeuw (Boekhandel): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Leeuw (Boekhandel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heusdenbaan 41; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 230 06 57 (+32-09 230 06 57) 09 230 06 57 (+32-09 230 06 57)

Fax (fax): 09 230 06 57 (+32-09 230 06 57) 09 230 06 57 (+32-09 230 06 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Leeuw (Boekhandel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Leeuw (Boekhandel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Leeuw (Boekhandel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Leeuw (Boekhandel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Leeuw (Boekhandel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Leeuw (Boekhandel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Leeuw (Boekhandel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Leeuw (Boekhandel)
Products information De Leeuw (Boekhandel)

BTW identificatienummer (tax): BE01833862304
Ondernemingsnummer: 6084197998
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Leeuw (Boekhandel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Leeuw (Boekhandel)
(Get full report from official database of BE for De Leeuw (Boekhandel))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Leeuw (Boekhandel)
Addition kinds of activities for De Leeuw (Boekhandel)

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
24480300. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij De Leeuw (Boekhandel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Leeuw (Boekhandel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Leeuw (Boekhandel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Leeuw (Boekhandel). Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van De Leeuw (Boekhandel) in sociale netwerken
Look for responds of De Leeuw (Boekhandel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Leeuw (Boekhandel). Laat een reactie achter voor De Leeuw (Boekhandel). De Leeuw (Boekhandel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Leeuw (Boekhandel). Leave a respond for De Leeuw (Boekhandel). De Leeuw (Boekhandel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Leeuw (Boekhandel) op de google maps. Adres en contacten De Leeuw (Boekhandel)
Location of De Leeuw (Boekhandel) on the google maps. Address and contacts of De Leeuw (Boekhandel)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Leeuw (Boekhandel) De Leeuw (Boekhandel): FLPÉGARD PRODUCTICS SA | KWANTUM | VANCOILLIE LUC | LES MACRALLES | COIFFURE APPARENCE

Other related companies as De Leeuw (Boekhandel): FLPÉGARD PRODUCTICS SA | KWANTUM | VANCOILLIE LUC | LES MACRALLES | COIFFURE APPARENCE

De Leeuw (Boekhandel) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Leeuw (Boekhandel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833862304. Het bedrijf De Leeuw (Boekhandel) bevindt zich op het adres: Heusdenbaan 41; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in De Leeuw (Boekhandel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Leeuw (Boekhandel) is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Leeuw (Boekhandel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Leeuw (Boekhandel), openstaande posities, locatie van De Leeuw (Boekhandel) op de kaart.

De Leeuw (Boekhandel) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Leeuw (Boekhandel), company assigned to the tax number BE01833862304. The company De Leeuw (Boekhandel) is located at the address: Heusdenbaan 41; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in De Leeuw (Boekhandel) were not found.
The main activity of De Leeuw (Boekhandel) is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Leeuw (Boekhandel) is not available. You also can look at reviews of De Leeuw (Boekhandel), open positions, location of De Leeuw (Boekhandel) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Leeuw (Boekhandel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Leeuw (Boekhandel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Leeuw (Boekhandel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Leeuw (Boekhandel), employees, financial statistics.