KWANTUM

Contactgegevens KWANTUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KWANTUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KWANTUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JARDIN ECOLE 45; 4820; DISON, België

Telefoon (phone): 87331634 (+32-87331634) 87331634 (+32-87331634)

Fax (fax): +32 (15) 162-25-30 +32 (15) 162-25-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KWANTUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KWANTUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KWANTUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KWANTUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KWANTUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KWANTUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KWANTUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KWANTUM
Products information KWANTUM

BTW identificatienummer (tax): BE07282257080
Ondernemingsnummer: 2801757812
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux,Tentes solaires,Stores. Services: Accès pour Moins Valides.. Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak.. Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Carreaux de Tapis,Tapis,Parquet,Linoléum. Services: Pose de Sols,Accès pour Moins Valides,Pose de Tapis.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Articles de jardin. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KWANTUM
(Get full report from official database of BE for KWANTUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KWANTUM
Addition kinds of activities for KWANTUM

23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij KWANTUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KWANTUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KWANTUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KWANTUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van KWANTUM in sociale netwerken
Look for responds of KWANTUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KWANTUM. Laat een reactie achter voor KWANTUM. KWANTUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KWANTUM. Leave a respond for KWANTUM. KWANTUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KWANTUM op de google maps. Adres en contacten KWANTUM
Location of KWANTUM on the google maps. Address and contacts of KWANTUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KWANTUM KWANTUM: Creffier Bâtiment SPRL | GABRIELLE GUERIN | Micheline | COIFFURE APPARENCE | Laines Tout'Belles

Other related companies as KWANTUM: Creffier Bâtiment SPRL | GABRIELLE GUERIN | Micheline | COIFFURE APPARENCE | Laines Tout'Belles

KWANTUM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KWANTUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07282257080. Het bedrijf KWANTUM bevindt zich op het adres: AVENUE JARDIN ECOLE 45; 4820; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Articles de jardin. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux,Tentes solaires,Stores. Services: Accès pour Moins Valides.. Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak.. Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Carreaux de Tapis,Tapis,Parquet,Linoléum. Services: Pose de Sols,Accès pour Moins Valides,Pose de Tapis..
De hoofdactiviteit van KWANTUM is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KWANTUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KWANTUM, openstaande posities, locatie van KWANTUM op de kaart.

KWANTUM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is KWANTUM, company assigned to the tax number BE07282257080. The company KWANTUM is located at the address: AVENUE JARDIN ECOLE 45; 4820; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. Articles de jardin. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur,Rideaux,Tentes solaires,Stores. Services: Accès pour Moins Valides.. Produits: Meubles de Jardin,Meubles en Teak.. Produits: Planchers,Revêtement de Sol en Laminé,Carreaux de Tapis,Tapis,Parquet,Linoléum. Services: Pose de Sols,Accès pour Moins Valides,Pose de Tapis..
The main activity of KWANTUM is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KWANTUM is not available. You also can look at reviews of KWANTUM, open positions, location of KWANTUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KWANTUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KWANTUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KWANTUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KWANTUM, employees, financial statistics.