Colleye J.H. SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Colleye J.H. SPRL
Private companiesAgricultural Services • Colleye J.H. SPRL

Contactgegevens Colleye J.H. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colleye J.H. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colleye J.H. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Villas 11 Box 1A; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 0495 20 29 32 (+32-0495 20 29 32) 0495 20 29 32 (+32-0495 20 29 32)

Fax (fax): +32 (60) 898-41-49 +32 (60) 898-41-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colleye J.H. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colleye J.H. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colleye J.H. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colleye J.H. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colleye J.H. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colleye J.H. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colleye J.H. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colleye J.H. SPRL
Products information Colleye J.H. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09188934326
Ondernemingsnummer: 7079284667
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Colleye J.H. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): News agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colleye J.H. SPRL
(Get full report from official database of BE for Colleye J.H. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colleye J.H. SPRL
Addition kinds of activities for Colleye J.H. SPRL

20340102. Soep poeders | Soup powders
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
34620101. Kettingen, gesmeed staal | Chains, forged steel
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
36770104. Transformers voeding, elektronisch type | Transformers power supply, electronic type

Werken bij Colleye J.H. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colleye J.H. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colleye J.H. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colleye J.H. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Colleye J.H. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Colleye J.H. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colleye J.H. SPRL. Laat een reactie achter voor Colleye J.H. SPRL. Colleye J.H. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colleye J.H. SPRL. Leave a respond for Colleye J.H. SPRL. Colleye J.H. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colleye J.H. SPRL op de google maps. Adres en contacten Colleye J.H. SPRL
Location of Colleye J.H. SPRL on the google maps. Address and contacts of Colleye J.H. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Colleye J.H. SPRL Colleye J.H. SPRL: GROEP L | Heka BVBA | Athena Art Gallery | COIFFURE AVANTI | Kleinaert (De)

Other related companies as Colleye J.H. SPRL: GROEP L | Heka BVBA | Athena Art Gallery | COIFFURE AVANTI | Kleinaert (De)

Colleye J.H. SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colleye J.H. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188934326. Het bedrijf Colleye J.H. SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Villas 11 Box 1A; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is News agencies. Producten gemaakt in Colleye J.H. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colleye J.H. SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colleye J.H. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colleye J.H. SPRL, openstaande posities, locatie van Colleye J.H. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colleye J.H. SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colleye J.H. SPRL, company assigned to the tax number BE09188934326. The company Colleye J.H. SPRL is located at the address: Rue des Villas 11 Box 1A; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is News agencies. Products created in Colleye J.H. SPRL were not found.
The main activity of Colleye J.H. SPRL is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Colleye J.H. SPRL is not available. You also can look at reviews of Colleye J.H. SPRL, open positions, location of Colleye J.H. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colleye J.H. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colleye J.H. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colleye J.H. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colleye J.H. SPRL, employees, financial statistics.