LA CITE DES JEUX SPRL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LA CITE DES JEUX SPRL
Private companiesEducational Services • LA CITE DES JEUX SPRL

Contactgegevens LA CITE DES JEUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CITE DES JEUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CITE DES JEUX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Notre-Dame 13; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 60 15 66 (+32-081 60 15 66) 081 60 15 66 (+32-081 60 15 66)

Fax (fax): 081 60 15 66 (+32-081 60 15 66) 081 60 15 66 (+32-081 60 15 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CITE DES JEUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CITE DES JEUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CITE DES JEUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CITE DES JEUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CITE DES JEUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CITE DES JEUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CITE DES JEUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CITE DES JEUX SPRL
Products information LA CITE DES JEUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07962310791
Ondernemingsnummer: 6518432617
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Games computers & video games; CD's & recorded cassettes - Retail

Product categorie (product category): Networks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CITE DES JEUX SPRL
(Get full report from official database of BE for LA CITE DES JEUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CITE DES JEUX SPRL
Addition kinds of activities for LA CITE DES JEUX SPRL

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
279600. Platemaking diensten | Platemaking services
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij LA CITE DES JEUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CITE DES JEUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CITE DES JEUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CITE DES JEUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van LA CITE DES JEUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LA CITE DES JEUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CITE DES JEUX SPRL. Laat een reactie achter voor LA CITE DES JEUX SPRL. LA CITE DES JEUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CITE DES JEUX SPRL. Leave a respond for LA CITE DES JEUX SPRL. LA CITE DES JEUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CITE DES JEUX SPRL op de google maps. Adres en contacten LA CITE DES JEUX SPRL
Location of LA CITE DES JEUX SPRL on the google maps. Address and contacts of LA CITE DES JEUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CITE DES JEUX SPRL LA CITE DES JEUX SPRL: PICCOBELLO | Harwich | Bijnens J | B.S.G.O. DE VLINDERTUIN | A.S. VI-TRAM HISTORIQUE

Other related companies as LA CITE DES JEUX SPRL: PICCOBELLO | Harwich | Bijnens J | B.S.G.O. DE VLINDERTUIN | A.S. VI-TRAM HISTORIQUE

LA CITE DES JEUX SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CITE DES JEUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07962310791. Het bedrijf LA CITE DES JEUX SPRL bevindt zich op het adres: Rue Notre-Dame 13; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Networks. Lijst met producten zijn Games computers & video games; CD's & recorded cassettes - Retail.
De hoofdactiviteit van LA CITE DES JEUX SPRL is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CITE DES JEUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CITE DES JEUX SPRL, openstaande posities, locatie van LA CITE DES JEUX SPRL op de kaart.

LA CITE DES JEUX SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CITE DES JEUX SPRL, company assigned to the tax number BE07962310791. The company LA CITE DES JEUX SPRL is located at the address: Rue Notre-Dame 13; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Networks. List of products are Games computers & video games; CD's & recorded cassettes - Retail.
The main activity of LA CITE DES JEUX SPRL is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CITE DES JEUX SPRL is not available. You also can look at reviews of LA CITE DES JEUX SPRL, open positions, location of LA CITE DES JEUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CITE DES JEUX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CITE DES JEUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CITE DES JEUX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CITE DES JEUX SPRL, employees, financial statistics.