Neddine BVBA

Contactgegevens Neddine BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neddine BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neddine BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kunstlaan 13-2; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 265 18 28 (+32-09 265 18 28) 09 265 18 28 (+32-09 265 18 28)

Fax (fax): 09 225 51 71 (+32-09 225 51 71) 09 225 51 71 (+32-09 225 51 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neddine BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neddine BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neddine BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neddine BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neddine BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neddine BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neddine BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neddine BVBA
Products information Neddine BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04256896972
Ondernemingsnummer: 4576324462
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Neddine BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Networks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neddine BVBA
(Get full report from official database of BE for Neddine BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neddine BVBA
Addition kinds of activities for Neddine BVBA

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
38420107. Levensbeschermers, behalve kurk en opblaasbaar | Life preservers, except cork and inflatable
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij Neddine BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neddine BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neddine BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neddine BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

Zoek naar antwoorden van Neddine BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Neddine BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neddine BVBA. Laat een reactie achter voor Neddine BVBA. Neddine BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neddine BVBA. Leave a respond for Neddine BVBA. Neddine BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neddine BVBA op de google maps. Adres en contacten Neddine BVBA
Location of Neddine BVBA on the google maps. Address and contacts of Neddine BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Neddine BVBA Neddine BVBA: MARCEL AMEYS | BOUCHERIE BOB | CHANTAL WINGEL | RUSTHUIS WCD | Air-Techniek BVBA

Other related companies as Neddine BVBA: MARCEL AMEYS | BOUCHERIE BOB | CHANTAL WINGEL | RUSTHUIS WCD | Air-Techniek BVBA

Neddine BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Neddine BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04256896972. Het bedrijf Neddine BVBA bevindt zich op het adres: Kunstlaan 13-2; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Networks. Producten gemaakt in Neddine BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neddine BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neddine BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neddine BVBA, openstaande posities, locatie van Neddine BVBA op de kaart.

Neddine BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Neddine BVBA, company assigned to the tax number BE04256896972. The company Neddine BVBA is located at the address: Kunstlaan 13-2; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Networks. Products created in Neddine BVBA were not found.
The main activity of Neddine BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Neddine BVBA is not available. You also can look at reviews of Neddine BVBA, open positions, location of Neddine BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neddine BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neddine BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neddine BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neddine BVBA, employees, financial statistics.