ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT
Private companiesHealth Services • ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

Contactgegevens ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Charlent 37; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 672 37 80 (+32-02 672 37 80) 02 672 37 80 (+32-02 672 37 80)

Fax (fax): 02 672 40 37 (+32-02 672 40 37) 02 672 40 37 (+32-02 672 40 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT
Products information ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

BTW identificatienummer (tax): BE09574829101
Ondernemingsnummer: 5484344482
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Data processing - Computer rental

Product categorie (product category): Networks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT
(Get full report from official database of BE for ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT
Addition kinds of activities for ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
30829900. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
38420406. Corn Remover Pads, Bunion Pads, enz. | Corn remover pads, bunion pads, etc.
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50120302. Stacaravans | Motor homes
51370202. Lingerie | Lingerie
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT in sociale netwerken
Look for responds of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Laat een reactie achter voor ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. Leave a respond for ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT. ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT op de google maps. Adres en contacten ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT
Location of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT on the google maps. Address and contacts of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: ASLK-CGER Bank | Deal Menuiserie | Da-Da Children's Wear | CORDONNERIE DU KIOSQUE | ST.FRANCISCUSCOLLEGE

Other related companies as ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT: ASLK-CGER Bank | Deal Menuiserie | Da-Da Children's Wear | CORDONNERIE DU KIOSQUE | ST.FRANCISCUSCOLLEGE

ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09574829101. Het bedrijf ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT bevindt zich op het adres: Rue Maurice Charlent 37; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Networks. Lijst met producten zijn Data processing - Computer rental.
De hoofdactiviteit van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, openstaande posities, locatie van ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, company assigned to the tax number BE09574829101. The company ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is located at the address: Rue Maurice Charlent 37; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Networks. List of products are Data processing - Computer rental.
The main activity of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT is not available. You also can look at reviews of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, open positions, location of ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLOGIC-MEGA COMPUTERS RENT, employees, financial statistics.