VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Contactgegevens VOLKSSTERRENWACHT MIRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSSTERRENWACHT MIRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22691280 (+32-22691280) 22691280 (+32-22691280)

Fax (fax): +32 (64) 420-81-76 +32 (64) 420-81-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSSTERRENWACHT MIRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSSTERRENWACHT MIRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSSTERRENWACHT MIRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSSTERRENWACHT MIRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSSTERRENWACHT MIRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Products information VOLKSSTERRENWACHT MIRA

BTW identificatienummer (tax): BE04325561523
Ondernemingsnummer: 2370819091
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VOLKSSTERRENWACHT MIRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuurwetenschappelijk onderzoek

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA
(Get full report from official database of BE for VOLKSSTERRENWACHT MIRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Addition kinds of activities for VOLKSSTERRENWACHT MIRA

331209. Wheels | Wheels
506502. Communicatie apparatuur | Communication equipment
33120703. Blad of strip, staal, koudgewalst: eigen warmgewalst | Sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
38260100. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
57319904. Marine radio's en radarmateriaal | Marine radios and radar equipment
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby

Werken bij VOLKSSTERRENWACHT MIRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSSTERRENWACHT MIRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van VOLKSSTERRENWACHT MIRA in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSSTERRENWACHT MIRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Laat een reactie achter voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. VOLKSSTERRENWACHT MIRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Leave a respond for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. VOLKSSTERRENWACHT MIRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSSTERRENWACHT MIRA op de google maps. Adres en contacten VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Location of VOLKSSTERRENWACHT MIRA on the google maps. Address and contacts of VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSSTERRENWACHT MIRA VOLKSSTERRENWACHT MIRA: MARTIN BLOEMEN | GIUSEPPE LEOCATA | JOHAN VERDUYCKT | RODE KRUIS BREDENE | C.C. De Bogaard

Other related companies as VOLKSSTERRENWACHT MIRA: MARTIN BLOEMEN | GIUSEPPE LEOCATA | JOHAN VERDUYCKT | RODE KRUIS BREDENE | C.C. De Bogaard

VOLKSSTERRENWACHT MIRA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSSTERRENWACHT MIRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04325561523. Het bedrijf VOLKSSTERRENWACHT MIRA bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Natuurwetenschappelijk onderzoek. Producten gemaakt in VOLKSSTERRENWACHT MIRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKSSTERRENWACHT MIRA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSSTERRENWACHT MIRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSSTERRENWACHT MIRA, openstaande posities, locatie van VOLKSSTERRENWACHT MIRA op de kaart.

VOLKSSTERRENWACHT MIRA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSSTERRENWACHT MIRA, company assigned to the tax number BE04325561523. The company VOLKSSTERRENWACHT MIRA is located at the address: ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Natuurwetenschappelijk onderzoek. Products created in VOLKSSTERRENWACHT MIRA were not found.
The main activity of VOLKSSTERRENWACHT MIRA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSSTERRENWACHT MIRA is not available. You also can look at reviews of VOLKSSTERRENWACHT MIRA, open positions, location of VOLKSSTERRENWACHT MIRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSSTERRENWACHT MIRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSSTERRENWACHT MIRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSSTERRENWACHT MIRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSSTERRENWACHT MIRA, employees, financial statistics.