JUCHTMANS HANS

Contactgegevens JUCHTMANS HANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUCHTMANS HANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUCHTMANS HANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERVOORTPLEIN 21; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311523 (+32-13311523) 13311523 (+32-13311523)

Fax (fax): +32 (10) 165-84-68 +32 (10) 165-84-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUCHTMANS HANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUCHTMANS HANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUCHTMANS HANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUCHTMANS HANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUCHTMANS HANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUCHTMANS HANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUCHTMANS HANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUCHTMANS HANS
Products information JUCHTMANS HANS

BTW identificatienummer (tax): BE09249633789
Ondernemingsnummer: 1889617919
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JUCHTMANS HANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUCHTMANS HANS
(Get full report from official database of BE for JUCHTMANS HANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUCHTMANS HANS
Addition kinds of activities for JUCHTMANS HANS

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
15419910. Staalbouw | Steel building construction
22111204. Chambrays | Chambrays
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
31110308. Japaneren van leer | Japanning of leather
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers

Werken bij JUCHTMANS HANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUCHTMANS HANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUCHTMANS HANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUCHTMANS HANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

Zoek naar antwoorden van JUCHTMANS HANS in sociale netwerken
Look for responds of JUCHTMANS HANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUCHTMANS HANS. Laat een reactie achter voor JUCHTMANS HANS. JUCHTMANS HANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUCHTMANS HANS. Leave a respond for JUCHTMANS HANS. JUCHTMANS HANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUCHTMANS HANS op de google maps. Adres en contacten JUCHTMANS HANS
Location of JUCHTMANS HANS on the google maps. Address and contacts of JUCHTMANS HANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JUCHTMANS HANS JUCHTMANS HANS: YVETTE SERVAIS | JACOBUS SWENNEN | TIEBOUT BVBA | LINKLINE | MediaTower

Other related companies as JUCHTMANS HANS: YVETTE SERVAIS | JACOBUS SWENNEN | TIEBOUT BVBA | LINKLINE | MediaTower

JUCHTMANS HANS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUCHTMANS HANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09249633789. Het bedrijf JUCHTMANS HANS bevindt zich op het adres: VERVOORTPLEIN 21; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Natuursteenbewerking; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in JUCHTMANS HANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUCHTMANS HANS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUCHTMANS HANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUCHTMANS HANS, openstaande posities, locatie van JUCHTMANS HANS op de kaart.

JUCHTMANS HANS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUCHTMANS HANS, company assigned to the tax number BE09249633789. The company JUCHTMANS HANS is located at the address: VERVOORTPLEIN 21; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Natuursteenbewerking; Vloer- and muurbekleding. Products created in JUCHTMANS HANS were not found.
The main activity of JUCHTMANS HANS is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JUCHTMANS HANS is not available. You also can look at reviews of JUCHTMANS HANS, open positions, location of JUCHTMANS HANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUCHTMANS HANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUCHTMANS HANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUCHTMANS HANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUCHTMANS HANS, employees, financial statistics.