FOCANT C

Contactgegevens FOCANT C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOCANT C: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOCANT C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HAUTES VOIES 31; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61466264 (+32-61466264) 61466264 (+32-61466264)

Fax (fax): +32 (11) 452-54-78 +32 (11) 452-54-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOCANT C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOCANT C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOCANT C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOCANT C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOCANT C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOCANT C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOCANT C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOCANT C
Products information FOCANT C

BTW identificatienummer (tax): BE06908721923
Ondernemingsnummer: 2199707031
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FOCANT C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOCANT C
(Get full report from official database of BE for FOCANT C)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOCANT C
Addition kinds of activities for FOCANT C

382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
56990301. Badpakken | Bathing suits

Werken bij FOCANT C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOCANT C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOCANT C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOCANT C. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van FOCANT C in sociale netwerken
Look for responds of FOCANT C in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOCANT C. Laat een reactie achter voor FOCANT C. FOCANT C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOCANT C. Leave a respond for FOCANT C. FOCANT C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOCANT C op de google maps. Adres en contacten FOCANT C
Location of FOCANT C on the google maps. Address and contacts of FOCANT C

Andere gerelateerde bedrijven als come FOCANT C FOCANT C: TOM EVERAERDT | S.C. DE DURMEVRIENDEN | PENASSE ELS | ANTOINE COURTOIS | MEUBLES DARIS

Other related companies as FOCANT C: TOM EVERAERDT | S.C. DE DURMEVRIENDEN | PENASSE ELS | ANTOINE COURTOIS | MEUBLES DARIS

FOCANT C is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOCANT C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06908721923. Het bedrijf FOCANT C bevindt zich op het adres: RUE DES HAUTES VOIES 31; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Natuursteenbewerking; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in FOCANT C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOCANT C is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOCANT C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOCANT C, openstaande posities, locatie van FOCANT C op de kaart.

FOCANT C is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOCANT C, company assigned to the tax number BE06908721923. The company FOCANT C is located at the address: RUE DES HAUTES VOIES 31; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Natuursteenbewerking; Vakantiehuizen. Products created in FOCANT C were not found.
The main activity of FOCANT C is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOCANT C is not available. You also can look at reviews of FOCANT C, open positions, location of FOCANT C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOCANT C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOCANT C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOCANT C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOCANT C, employees, financial statistics.