DROSSON O.

Contactgegevens DROSSON O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DROSSON O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DROSSON O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHNELLEWINDGASSE 45; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87743639 (+32-87743639) 87743639 (+32-87743639)

Fax (fax): +32 (11) 170-40-28 +32 (11) 170-40-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DROSSON O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DROSSON O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DROSSON O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DROSSON O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DROSSON O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DROSSON O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DROSSON O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DROSSON O.
Products information DROSSON O.

BTW identificatienummer (tax): BE06957336425
Ondernemingsnummer: 6758209228
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DROSSON O. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Natuursteenbewerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DROSSON O.
(Get full report from official database of BE for DROSSON O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DROSSON O.
Addition kinds of activities for DROSSON O.

514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij DROSSON O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DROSSON O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DROSSON O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DROSSON O.. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van DROSSON O. in sociale netwerken
Look for responds of DROSSON O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DROSSON O.. Laat een reactie achter voor DROSSON O.. DROSSON O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DROSSON O.. Leave a respond for DROSSON O.. DROSSON O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DROSSON O. op de google maps. Adres en contacten DROSSON O.
Location of DROSSON O. on the google maps. Address and contacts of DROSSON O.

Andere gerelateerde bedrijven als come DROSSON O. DROSSON O.: GARAGE MARC | CHASSIS ET MENUISERIE | KEMP. WERKGR. HOMOFILIE | BRYS NATHALIE | FREDERIC LIEVENS

Other related companies as DROSSON O.: GARAGE MARC | CHASSIS ET MENUISERIE | KEMP. WERKGR. HOMOFILIE | BRYS NATHALIE | FREDERIC LIEVENS

DROSSON O. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DROSSON O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06957336425. Het bedrijf DROSSON O. bevindt zich op het adres: SCHNELLEWINDGASSE 45; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Natuursteenbewerking. Producten gemaakt in DROSSON O. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DROSSON O. is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DROSSON O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DROSSON O., openstaande posities, locatie van DROSSON O. op de kaart.

DROSSON O. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DROSSON O., company assigned to the tax number BE06957336425. The company DROSSON O. is located at the address: SCHNELLEWINDGASSE 45; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Natuursteenbewerking. Products created in DROSSON O. were not found.
The main activity of DROSSON O. is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DROSSON O. is not available. You also can look at reviews of DROSSON O., open positions, location of DROSSON O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DROSSON O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DROSSON O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DROSSON O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DROSSON O., employees, financial statistics.