ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?

Contactgegevens ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FILIPS DE GOEDELAAN 23; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50459211 (+32-50459211) 50459211 (+32-50459211)

Fax (fax): +32 (51) 270-30-79 +32 (51) 270-30-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?
Products information ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?

BTW identificatienummer (tax): BE03691101074
Ondernemingsnummer: 1149688720
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nationale Bank

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?
(Get full report from official database of BE for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?
Addition kinds of activities for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
28440504. Zonnebrandcrèmes en oliën | Suntan lotions and oils
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
58120304. Coffeeshop | Coffee shop

Werken bij ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

Zoek naar antwoorden van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? in sociale netwerken
Look for responds of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Laat een reactie achter voor ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. Leave a respond for ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?. ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? op de google maps. Adres en contacten ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?
Location of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? on the google maps. Address and contacts of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: CENTEA | Maison de l'Emploi | MARK VAN DEN EEKCHAUT | PHILIPPE BOURDON | WOLTEX BVBA

Other related companies as ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?: CENTEA | Maison de l'Emploi | MARK VAN DEN EEKCHAUT | PHILIPPE BOURDON | WOLTEX BVBA

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691101074. Het bedrijf ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? bevindt zich op het adres: FILIPS DE GOEDELAAN 23; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Nationale Bank. Producten gemaakt in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, openstaande posities, locatie van ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? op de kaart.

ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, company assigned to the tax number BE03691101074. The company ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is located at the address: FILIPS DE GOEDELAAN 23; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Nationale Bank. Products created in ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? were not found.
The main activity of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? is not available. You also can look at reviews of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, open positions, location of ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETEL VAN DE NATIONALE BANK VAN BELGI?, employees, financial statistics.