HUIS MOTORTEC

Contactgegevens HUIS MOTORTEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MOTORTEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MOTORTEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLOESVELDSTRAAT 3; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26571742 (+32-26571742) 26571742 (+32-26571742)

Fax (fax): +32 (68) 118-80-16 +32 (68) 118-80-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MOTORTEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MOTORTEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MOTORTEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MOTORTEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MOTORTEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MOTORTEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MOTORTEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MOTORTEC
Products information HUIS MOTORTEC

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUIS MOTORTEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MOTORTEC
(Get full report from official database of BE for HUIS MOTORTEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MOTORTEC
Addition kinds of activities for HUIS MOTORTEC

364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij HUIS MOTORTEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MOTORTEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MOTORTEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MOTORTEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van HUIS MOTORTEC in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MOTORTEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MOTORTEC. Laat een reactie achter voor HUIS MOTORTEC. HUIS MOTORTEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MOTORTEC. Leave a respond for HUIS MOTORTEC. HUIS MOTORTEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MOTORTEC op de google maps. Adres en contacten HUIS MOTORTEC
Location of HUIS MOTORTEC on the google maps. Address and contacts of HUIS MOTORTEC

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MOTORTEC HUIS MOTORTEC: Laguesse B | FEDERALE POLITIE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Silhouette | REULENS

Other related companies as HUIS MOTORTEC: Laguesse B | FEDERALE POLITIE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Silhouette | REULENS

HUIS MOTORTEC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MOTORTEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf HUIS MOTORTEC bevindt zich op het adres: SLOESVELDSTRAAT 3; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Producten gemaakt in HUIS MOTORTEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MOTORTEC is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MOTORTEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MOTORTEC, openstaande posities, locatie van HUIS MOTORTEC op de kaart.

HUIS MOTORTEC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MOTORTEC, company assigned to the tax number BE07568725585. The company HUIS MOTORTEC is located at the address: SLOESVELDSTRAAT 3; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Products created in HUIS MOTORTEC were not found.
The main activity of HUIS MOTORTEC is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MOTORTEC is not available. You also can look at reviews of HUIS MOTORTEC, open positions, location of HUIS MOTORTEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MOTORTEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MOTORTEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MOTORTEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MOTORTEC, employees, financial statistics.