CAR-SHOP

Contactgegevens CAR-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 377M; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11526425 (+32-11526425) 11526425 (+32-11526425)

Fax (fax): +32 (55) 154-80-49 +32 (55) 154-80-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR-SHOP
Products information CAR-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE09951385498
Ondernemingsnummer: 8149353027
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CAR-SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR-SHOP
(Get full report from official database of BE for CAR-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR-SHOP
Addition kinds of activities for CAR-SHOP

394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
28359908. In vivo diagnostiek | In vivo diagnostics
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
39420105. Miniatuurpoppen, verzamelaars ' | Miniature dolls, collectors'
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
87419902. Bouwmanagement | Construction management
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij CAR-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van CAR-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of CAR-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR-SHOP. Laat een reactie achter voor CAR-SHOP. CAR-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR-SHOP. Leave a respond for CAR-SHOP. CAR-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR-SHOP op de google maps. Adres en contacten CAR-SHOP
Location of CAR-SHOP on the google maps. Address and contacts of CAR-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR-SHOP CAR-SHOP: SODEXIMMO | Navez F | H. CASTRO | MASSAER-DEBAST | ERIC VERMANDER

Other related companies as CAR-SHOP: SODEXIMMO | Navez F | H. CASTRO | MASSAER-DEBAST | ERIC VERMANDER

CAR-SHOP is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951385498. Het bedrijf CAR-SHOP bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 377M; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Producten gemaakt in CAR-SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR-SHOP is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR-SHOP, openstaande posities, locatie van CAR-SHOP op de kaart.

CAR-SHOP is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR-SHOP, company assigned to the tax number BE09951385498. The company CAR-SHOP is located at the address: GROTE BAAN 377M; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Products created in CAR-SHOP were not found.
The main activity of CAR-SHOP is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR-SHOP is not available. You also can look at reviews of CAR-SHOP, open positions, location of CAR-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR-SHOP, employees, financial statistics.