TRANSPORT VERMEIREN

Contactgegevens TRANSPORT VERMEIREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT VERMEIREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT VERMEIREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT 3; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55211590 (+32-55211590) 55211590 (+32-55211590)

Fax (fax): +32 (53) 818-91-53 +32 (53) 818-91-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT VERMEIREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT VERMEIREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT VERMEIREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT VERMEIREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT VERMEIREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT VERMEIREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT VERMEIREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT VERMEIREN
Products information TRANSPORT VERMEIREN

BTW identificatienummer (tax): BE08831878662
Ondernemingsnummer: 9547912597
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Déménagements Domestiques.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT VERMEIREN
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT VERMEIREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT VERMEIREN
Addition kinds of activities for TRANSPORT VERMEIREN

953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency

Werken bij TRANSPORT VERMEIREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT VERMEIREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT VERMEIREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT VERMEIREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT VERMEIREN in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT VERMEIREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT VERMEIREN. Laat een reactie achter voor TRANSPORT VERMEIREN. TRANSPORT VERMEIREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT VERMEIREN. Leave a respond for TRANSPORT VERMEIREN. TRANSPORT VERMEIREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT VERMEIREN op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT VERMEIREN
Location of TRANSPORT VERMEIREN on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT VERMEIREN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT VERMEIREN TRANSPORT VERMEIREN: IPPA | VAN NOTEN | DE WOONWINKEL | FA. HAESAERTS | MONY HOUSING

Other related companies as TRANSPORT VERMEIREN: IPPA | VAN NOTEN | DE WOONWINKEL | FA. HAESAERTS | MONY HOUSING

TRANSPORT VERMEIREN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT VERMEIREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08831878662. Het bedrijf TRANSPORT VERMEIREN bevindt zich op het adres: RUE DU PONT 3; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques..
De hoofdactiviteit van TRANSPORT VERMEIREN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT VERMEIREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT VERMEIREN, openstaande posities, locatie van TRANSPORT VERMEIREN op de kaart.

TRANSPORT VERMEIREN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT VERMEIREN, company assigned to the tax number BE08831878662. The company TRANSPORT VERMEIREN is located at the address: RUE DU PONT 3; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques..
The main activity of TRANSPORT VERMEIREN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT VERMEIREN is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT VERMEIREN, open positions, location of TRANSPORT VERMEIREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT VERMEIREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT VERMEIREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT VERMEIREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT VERMEIREN, employees, financial statistics.