TRANSPORT DE BONTRIDDER

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • TRANSPORT DE BONTRIDDER
Private companiesCoal Mining • TRANSPORT DE BONTRIDDER

Contactgegevens TRANSPORT DE BONTRIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT DE BONTRIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT DE BONTRIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PIROIS 1; 1421; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23849941 (+32-23849941) 23849941 (+32-23849941)

Fax (fax): +32 (19) 720-63-63 +32 (19) 720-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT DE BONTRIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT DE BONTRIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT DE BONTRIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT DE BONTRIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT DE BONTRIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT DE BONTRIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT DE BONTRIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT DE BONTRIDDER
Products information TRANSPORT DE BONTRIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE03426605224
Ondernemingsnummer: 1365295410
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Déménagements Domestiques.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT DE BONTRIDDER
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT DE BONTRIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT DE BONTRIDDER
Addition kinds of activities for TRANSPORT DE BONTRIDDER

3795. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic

Werken bij TRANSPORT DE BONTRIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT DE BONTRIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT DE BONTRIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT DE BONTRIDDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT DE BONTRIDDER in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT DE BONTRIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT DE BONTRIDDER. Laat een reactie achter voor TRANSPORT DE BONTRIDDER. TRANSPORT DE BONTRIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT DE BONTRIDDER. Leave a respond for TRANSPORT DE BONTRIDDER. TRANSPORT DE BONTRIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT DE BONTRIDDER op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT DE BONTRIDDER
Location of TRANSPORT DE BONTRIDDER on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT DE BONTRIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT DE BONTRIDDER TRANSPORT DE BONTRIDDER: DE WOLF & GALLIS | NEW HOME ST.SERVAIS | DIRK DE BACKER | EDDY GRASER | D'Haenens

Other related companies as TRANSPORT DE BONTRIDDER: DE WOLF & GALLIS | NEW HOME ST.SERVAIS | DIRK DE BACKER | EDDY GRASER | D'Haenens

TRANSPORT DE BONTRIDDER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT DE BONTRIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426605224. Het bedrijf TRANSPORT DE BONTRIDDER bevindt zich op het adres: RUE DU PIROIS 1; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques..
De hoofdactiviteit van TRANSPORT DE BONTRIDDER is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT DE BONTRIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT DE BONTRIDDER, openstaande posities, locatie van TRANSPORT DE BONTRIDDER op de kaart.

TRANSPORT DE BONTRIDDER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT DE BONTRIDDER, company assigned to the tax number BE03426605224. The company TRANSPORT DE BONTRIDDER is located at the address: RUE DU PIROIS 1; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques..
The main activity of TRANSPORT DE BONTRIDDER is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT DE BONTRIDDER is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT DE BONTRIDDER, open positions, location of TRANSPORT DE BONTRIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT DE BONTRIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT DE BONTRIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT DE BONTRIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT DE BONTRIDDER, employees, financial statistics.