S.A.M.

Contactgegevens S.A.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.A.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.A.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LI?GE 120; 4684; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43790679 (+32-43790679) 43790679 (+32-43790679)

Fax (fax): +32 (64) 379-15-46 +32 (64) 379-15-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.A.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.A.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.A.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.A.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.A.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.A.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.A.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.A.M.
Products information S.A.M.

BTW identificatienummer (tax): BE06831817626
Ondernemingsnummer: 2869873046
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.A.M.
(Get full report from official database of BE for S.A.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.A.M.
Addition kinds of activities for S.A.M.

353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies

Werken bij S.A.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.A.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.A.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.A.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van S.A.M. in sociale netwerken
Look for responds of S.A.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.A.M.. Laat een reactie achter voor S.A.M.. S.A.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.A.M.. Leave a respond for S.A.M.. S.A.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.A.M. op de google maps. Adres en contacten S.A.M.
Location of S.A.M. on the google maps. Address and contacts of S.A.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come S.A.M. S.A.M.: DOMAINE DE L'AMANDINE | RADIO ENERGY | Traject 2 | HERMAN CLAESSEN | PH. CROES

Other related companies as S.A.M.: DOMAINE DE L'AMANDINE | RADIO ENERGY | Traject 2 | HERMAN CLAESSEN | PH. CROES

S.A.M. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.A.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06831817626. Het bedrijf S.A.M. bevindt zich op het adres: RUE DE LI?GE 120; 4684; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger..
De hoofdactiviteit van S.A.M. is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.A.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.A.M., openstaande posities, locatie van S.A.M. op de kaart.

S.A.M. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.A.M., company assigned to the tax number BE06831817626. The company S.A.M. is located at the address: RUE DE LI?GE 120; 4684; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques,Déménagements à L'Etranger..
The main activity of S.A.M. is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.A.M. is not available. You also can look at reviews of S.A.M., open positions, location of S.A.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.A.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.A.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.A.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.A.M., employees, financial statistics.