HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF

Contactgegevens HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUSTIJNENSTRAAT 77; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15623300 (+32-15623300) 15623300 (+32-15623300)

Fax (fax): +32 (14) 796-56-10 +32 (14) 796-56-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF
Products information HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE06075958251
Ondernemingsnummer: 3028076171
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Garde-Meubles,Déménagements Domestiques,Déménagements Commerciaux,Déménagements à L'Etranger.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF
Addition kinds of activities for HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF

382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
31449901. Laarzen, doek of leer: vrouwen | Boots, canvas or leather: women's
56990301. Badpakken | Bathing suits
70110300. hotels | Hotels
73590601. Schotel, zilverwerk, tafels, en banketaccessoires verhuur | Dishes, silverware, tables, and banquet accessories rental
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Laat een reactie achter voor HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. Leave a respond for HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF. HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF
Location of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: MICHبLE MEERT | Descamps J-P | VEDIOR INTERIM | Taillaert J | L.C.I. LE CENTRE INFORMATIQUE

Other related companies as HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF: MICHبLE MEERT | Descamps J-P | VEDIOR INTERIM | Taillaert J | L.C.I. LE CENTRE INFORMATIQUE

HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075958251. Het bedrijf HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF bevindt zich op het adres: AUGUSTIJNENSTRAAT 77; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Garde-Meubles,Déménagements Domestiques,Déménagements Commerciaux,Déménagements à L'Etranger..
De hoofdactiviteit van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, openstaande posities, locatie van HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, company assigned to the tax number BE06075958251. The company HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is located at the address: AUGUSTIJNENSTRAAT 77; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Garde-Meubles,Déménagements Domestiques,Déménagements Commerciaux,Déménagements à L'Etranger..
The main activity of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, open positions, location of HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET MECHELSE VERHUISBEDRIJF, employees, financial statistics.