CLOET GEBROEDERS

Contactgegevens CLOET GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOET GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOET GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LICHTERVELDESTRAAT 15; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51744379 (+32-51744379) 51744379 (+32-51744379)

Fax (fax): +32 (15) 638-27-60 +32 (15) 638-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOET GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOET GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOET GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOET GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOET GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOET GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOET GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOET GEBROEDERS
Products information CLOET GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE06195159912
Ondernemingsnummer: 4239318847
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOET GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for CLOET GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOET GEBROEDERS
Addition kinds of activities for CLOET GEBROEDERS

478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
30890104. Gevallen, kunststoffen | Cases, plastics
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
50320501. Cinders | Cinders
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij CLOET GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOET GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOET GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOET GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

Zoek naar antwoorden van CLOET GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of CLOET GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOET GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor CLOET GEBROEDERS. CLOET GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOET GEBROEDERS. Leave a respond for CLOET GEBROEDERS. CLOET GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOET GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten CLOET GEBROEDERS
Location of CLOET GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of CLOET GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOET GEBROEDERS CLOET GEBROEDERS: ATEA-DEAL | Vandecasteele CSE BVBA | DIRK BRUNEEL | PHILIPPE LEEMANS | NIEUWPOORTSE VISHANDEL

Other related companies as CLOET GEBROEDERS: ATEA-DEAL | Vandecasteele CSE BVBA | DIRK BRUNEEL | PHILIPPE LEEMANS | NIEUWPOORTSE VISHANDEL

CLOET GEBROEDERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOET GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06195159912. Het bedrijf CLOET GEBROEDERS bevindt zich op het adres: LICHTERVELDESTRAAT 15; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique. Jardinage. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
De hoofdactiviteit van CLOET GEBROEDERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOET GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOET GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van CLOET GEBROEDERS op de kaart.

CLOET GEBROEDERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOET GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE06195159912. The company CLOET GEBROEDERS is located at the address: LICHTERVELDESTRAAT 15; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Génie hydraulique. Jardinage. List of products are Activités: Travaux de Démolition,Préparation de terrain.. Services de Jardinage: Installation de Bassins De Jardins & Etangs..
The main activity of CLOET GEBROEDERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOET GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of CLOET GEBROEDERS, open positions, location of CLOET GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOET GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOET GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOET GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOET GEBROEDERS, employees, financial statistics.