LUC VANSTEELANT

Contactgegevens LUC VANSTEELANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VANSTEELANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VANSTEELANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REMI CLAEYSSTRAAT 6; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50208405 (+32-50208405) 50208405 (+32-50208405)

Fax (fax): +32 (65) 736-84-28 +32 (65) 736-84-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VANSTEELANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VANSTEELANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VANSTEELANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VANSTEELANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VANSTEELANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VANSTEELANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VANSTEELANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VANSTEELANT
Products information LUC VANSTEELANT

BTW identificatienummer (tax): BE01390289306
Ondernemingsnummer: 5931762695
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VANSTEELANT
(Get full report from official database of BE for LUC VANSTEELANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VANSTEELANT
Addition kinds of activities for LUC VANSTEELANT

505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
753399. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
50230306. Venster tinten | Window shades
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij LUC VANSTEELANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VANSTEELANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VANSTEELANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VANSTEELANT. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van LUC VANSTEELANT in sociale netwerken
Look for responds of LUC VANSTEELANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VANSTEELANT. Laat een reactie achter voor LUC VANSTEELANT. LUC VANSTEELANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VANSTEELANT. Leave a respond for LUC VANSTEELANT. LUC VANSTEELANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VANSTEELANT op de google maps. Adres en contacten LUC VANSTEELANT
Location of LUC VANSTEELANT on the google maps. Address and contacts of LUC VANSTEELANT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VANSTEELANT LUC VANSTEELANT: DESMADRYL | Jenny | ACADEMIE & VAKTEKENSCHOOL | HET GROENE HUYS | FA. LATHOUWERS & CO.

Other related companies as LUC VANSTEELANT: DESMADRYL | Jenny | ACADEMIE & VAKTEKENSCHOOL | HET GROENE HUYS | FA. LATHOUWERS & CO.

LUC VANSTEELANT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VANSTEELANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390289306. Het bedrijf LUC VANSTEELANT bevindt zich op het adres: REMI CLAEYSSTRAAT 6; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
De hoofdactiviteit van LUC VANSTEELANT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VANSTEELANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VANSTEELANT, openstaande posities, locatie van LUC VANSTEELANT op de kaart.

LUC VANSTEELANT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VANSTEELANT, company assigned to the tax number BE01390289306. The company LUC VANSTEELANT is located at the address: REMI CLAEYSSTRAAT 6; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Ramassage and traitement des déchets ménagers. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers,Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits & Activités: Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Charpentes.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
The main activity of LUC VANSTEELANT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VANSTEELANT is not available. You also can look at reviews of LUC VANSTEELANT, open positions, location of LUC VANSTEELANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VANSTEELANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VANSTEELANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VANSTEELANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VANSTEELANT, employees, financial statistics.