D. ENGELS BVBA

Contactgegevens D. ENGELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. ENGELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. ENGELS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Paardenmarkt 83 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-88-84 32-32-31-88-84

Fax (fax): 32-32-31-01-74 32-32-31-01-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. ENGELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. ENGELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. ENGELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. ENGELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. ENGELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. ENGELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. ENGELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. ENGELS BVBA
Products information D. ENGELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02960235595
Ondernemingsnummer: 4465087890
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in D. ENGELS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric and electronic components - machines for manufacturing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. ENGELS BVBA
(Get full report from official database of BE for D. ENGELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. ENGELS BVBA
Addition kinds of activities for D. ENGELS BVBA

842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
80529900. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec

Werken bij D. ENGELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. ENGELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. ENGELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. ENGELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van D. ENGELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D. ENGELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. ENGELS BVBA. Laat een reactie achter voor D. ENGELS BVBA. D. ENGELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. ENGELS BVBA. Leave a respond for D. ENGELS BVBA. D. ENGELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. ENGELS BVBA op de google maps. Adres en contacten D. ENGELS BVBA
Location of D. ENGELS BVBA on the google maps. Address and contacts of D. ENGELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D. ENGELS BVBA D. ENGELS BVBA: LADDERMAKERIJ SMITS BVBA | A.B.C.vzw | B.B.S. CROSS TEAM | CLAUDINE DOUNY | ROMAIN VANDONINCK

Other related companies as D. ENGELS BVBA: LADDERMAKERIJ SMITS BVBA | A.B.C.vzw | B.B.S. CROSS TEAM | CLAUDINE DOUNY | ROMAIN VANDONINCK

D. ENGELS BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is D. ENGELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02960235595. Het bedrijf D. ENGELS BVBA bevindt zich op het adres: Paardenmarkt 83 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 232,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electric and electronic components - machines for manufacturing. Producten gemaakt in D. ENGELS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D. ENGELS BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. ENGELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. ENGELS BVBA, openstaande posities, locatie van D. ENGELS BVBA op de kaart.

D. ENGELS BVBA is a company, that was registered 1998 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is D. ENGELS BVBA, company assigned to the tax number BE02960235595. The company D. ENGELS BVBA is located at the address: Paardenmarkt 83 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 232,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electric and electronic components - machines for manufacturing. Products created in D. ENGELS BVBA were not found.
The main activity of D. ENGELS BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D. ENGELS BVBA is not available. You also can look at reviews of D. ENGELS BVBA, open positions, location of D. ENGELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. ENGELS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. ENGELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. ENGELS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. ENGELS BVBA, employees, financial statistics.