POL MAHIEU

Contactgegevens POL MAHIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL MAHIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL MAHIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRUN CULOT 2; 7050; JURBISE, België

Telefoon (phone): 65226176 (+32-65226176) 65226176 (+32-65226176)

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL MAHIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL MAHIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL MAHIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL MAHIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL MAHIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL MAHIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL MAHIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL MAHIEU
Products information POL MAHIEU

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL MAHIEU
(Get full report from official database of BE for POL MAHIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL MAHIEU
Addition kinds of activities for POL MAHIEU

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij POL MAHIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL MAHIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL MAHIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL MAHIEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van POL MAHIEU in sociale netwerken
Look for responds of POL MAHIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL MAHIEU. Laat een reactie achter voor POL MAHIEU. POL MAHIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL MAHIEU. Leave a respond for POL MAHIEU. POL MAHIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL MAHIEU op de google maps. Adres en contacten POL MAHIEU
Location of POL MAHIEU on the google maps. Address and contacts of POL MAHIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come POL MAHIEU POL MAHIEU: GANESHA | Mot-Dehon SA | VITAL VAN MELLAERT | GESTEM | Torhoutje ('t)

Other related companies as POL MAHIEU: GANESHA | Mot-Dehon SA | VITAL VAN MELLAERT | GESTEM | Torhoutje ('t)

POL MAHIEU is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL MAHIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf POL MAHIEU bevindt zich op het adres: RUE BRUN CULOT 2; 7050; JURBISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van POL MAHIEU is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL MAHIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL MAHIEU, openstaande posities, locatie van POL MAHIEU op de kaart.

POL MAHIEU is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL MAHIEU, company assigned to the tax number BE04327758789. The company POL MAHIEU is located at the address: RUE BRUN CULOT 2; 7050; JURBISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
The main activity of POL MAHIEU is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POL MAHIEU is not available. You also can look at reviews of POL MAHIEU, open positions, location of POL MAHIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL MAHIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL MAHIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL MAHIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL MAHIEU, employees, financial statistics.