D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Contactgegevens D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanunnik De Meyerln. 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-47-01-19 32-52-47-01-19

Fax (fax): 32-52-47-36-07 32-52-47-36-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Products information D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09856903076
Ondernemingsnummer: 2544128417
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing and packaging - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
(Get full report from official database of BE for D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Addition kinds of activities for D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

362999. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
33560400. Nikkel | Nickel
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
50469909. Taxi meters | Taxi meters

Werken bij D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV in sociale netwerken
Look for responds of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Laat een reactie achter voor D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. Leave a respond for D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV. D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV op de google maps. Adres en contacten D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV
Location of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on the google maps. Address and contacts of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: FLAUTOBUS EN AUTOCARBEDRIJF REIZEN DE VALK NV | D'HAENE -AMO | MERRY HORSE FARM | A. WALBERS | Smith Family

Other related companies as D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV: FLAUTOBUS EN AUTOCARBEDRIJF REIZEN DE VALK NV | D'HAENE -AMO | MERRY HORSE FARM | A. WALBERS | Smith Family

D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856903076. Het bedrijf D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV bevindt zich op het adres: Kanunnik De Meyerln. 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packing and packaging - machinery and equipment. Producten gemaakt in D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, openstaande posities, locatie van D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV op de kaart.

D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, company assigned to the tax number BE09856903076. The company D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is located at the address: Kanunnik De Meyerln. 23 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packing and packaging - machinery and equipment. Products created in D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV were not found.
The main activity of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV is not available. You also can look at reviews of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, open positions, location of D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. CLOOSTERMANS-HUWAERT NV, employees, financial statistics.