SIGRID GEVAERT

Contactgegevens SIGRID GEVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIGRID GEVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIGRID GEVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AKKERSTRAAT 2; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50790180 (+32-50790180) 50790180 (+32-50790180)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIGRID GEVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIGRID GEVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIGRID GEVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIGRID GEVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIGRID GEVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIGRID GEVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIGRID GEVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIGRID GEVAERT
Products information SIGRID GEVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIGRID GEVAERT
(Get full report from official database of BE for SIGRID GEVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIGRID GEVAERT
Addition kinds of activities for SIGRID GEVAERT

48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
51820100. Wijn | Wine
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental

Werken bij SIGRID GEVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIGRID GEVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIGRID GEVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIGRID GEVAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van SIGRID GEVAERT in sociale netwerken
Look for responds of SIGRID GEVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIGRID GEVAERT. Laat een reactie achter voor SIGRID GEVAERT. SIGRID GEVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIGRID GEVAERT. Leave a respond for SIGRID GEVAERT. SIGRID GEVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIGRID GEVAERT op de google maps. Adres en contacten SIGRID GEVAERT
Location of SIGRID GEVAERT on the google maps. Address and contacts of SIGRID GEVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come SIGRID GEVAERT SIGRID GEVAERT: ADAMS-M.I.S.C. SPRL | HAINOSAURUS | VANDAELE-DESIMPEL | Gonda | Van Gogh

Other related companies as SIGRID GEVAERT: ADAMS-M.I.S.C. SPRL | HAINOSAURUS | VANDAELE-DESIMPEL | Gonda | Van Gogh

SIGRID GEVAERT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIGRID GEVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf SIGRID GEVAERT bevindt zich op het adres: AKKERSTRAAT 2; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van SIGRID GEVAERT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIGRID GEVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIGRID GEVAERT, openstaande posities, locatie van SIGRID GEVAERT op de kaart.

SIGRID GEVAERT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIGRID GEVAERT, company assigned to the tax number BE07188598632. The company SIGRID GEVAERT is located at the address: AKKERSTRAAT 2; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Décorateurs d'intérieur. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of SIGRID GEVAERT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIGRID GEVAERT is not available. You also can look at reviews of SIGRID GEVAERT, open positions, location of SIGRID GEVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIGRID GEVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIGRID GEVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIGRID GEVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIGRID GEVAERT, employees, financial statistics.