KINNARPS BELGIUM

Contactgegevens KINNARPS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINNARPS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINNARPS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDE 15; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24560456 (+32-24560456) 24560456 (+32-24560456)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINNARPS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINNARPS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINNARPS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINNARPS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINNARPS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINNARPS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINNARPS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINNARPS BELGIUM
Products information KINNARPS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Meubles pour Maisons de Repos,Meubles pour ?coles.. Services: Installateurs de Bureaux.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie métallique. Mobilier and équipement ménager Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINNARPS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for KINNARPS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINNARPS BELGIUM
Addition kinds of activities for KINNARPS BELGIUM

20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
35550100. Drukpersen | Printing presses
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
87419906. Ziekenhuis management | Hospital management

Werken bij KINNARPS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINNARPS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINNARPS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINNARPS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van KINNARPS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of KINNARPS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINNARPS BELGIUM. Laat een reactie achter voor KINNARPS BELGIUM. KINNARPS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINNARPS BELGIUM. Leave a respond for KINNARPS BELGIUM. KINNARPS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINNARPS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten KINNARPS BELGIUM
Location of KINNARPS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of KINNARPS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KINNARPS BELGIUM KINNARPS BELGIUM: Free Look | MATHEUS | Fran?ois Pierre | PATRICK GREGOIRE | WILLY DE VREESE

Other related companies as KINNARPS BELGIUM: Free Look | MATHEUS | Fran?ois Pierre | PATRICK GREGOIRE | WILLY DE VREESE

KINNARPS BELGIUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINNARPS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf KINNARPS BELGIUM bevindt zich op het adres: HEIDE 15; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie métallique. Mobilier and équipement ménager Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Meubles pour Maisons de Repos,Meubles pour ?coles.. Services: Installateurs de Bureaux..
De hoofdactiviteit van KINNARPS BELGIUM is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINNARPS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINNARPS BELGIUM, openstaande posities, locatie van KINNARPS BELGIUM op de kaart.

KINNARPS BELGIUM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINNARPS BELGIUM, company assigned to the tax number BE07376739501. The company KINNARPS BELGIUM is located at the address: HEIDE 15; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie métallique. Mobilier and équipement ménager Fournitures de bureau. List of products are Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Meubles pour Maisons de Repos,Meubles pour ?coles.. Services: Installateurs de Bureaux..
The main activity of KINNARPS BELGIUM is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KINNARPS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of KINNARPS BELGIUM, open positions, location of KINNARPS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINNARPS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINNARPS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINNARPS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINNARPS BELGIUM, employees, financial statistics.