CLAES

Contactgegevens CLAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILIG BLOEDLAAN 244; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145127 (+32-33145127) 33145127 (+32-33145127)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES
Products information CLAES

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle,Tapis,Marmoléum.. Produits: Rideaux,Tentes solaires,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Installateurs de Bureaux.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES
(Get full report from official database of BE for CLAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES
Addition kinds of activities for CLAES

513705. Kinderartikelen | Children's goods
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
35360100. takels | Hoists
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
51490307. Salade dressing | Salad dressing
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
72120200. Garment pressen | Garment pressing
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij CLAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van CLAES in sociale netwerken
Look for responds of CLAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES. Laat een reactie achter voor CLAES. CLAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES. Leave a respond for CLAES. CLAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES op de google maps. Adres en contacten CLAES
Location of CLAES on the google maps. Address and contacts of CLAES

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES CLAES: De Vos J | Rutgeerts B | M.P.I. R. QUADENS | HOTEL ASTORIA | FRANCOIS LEFEBVRE

Other related companies as CLAES: De Vos J | Rutgeerts B | M.P.I. R. QUADENS | HOTEL ASTORIA | FRANCOIS LEFEBVRE

CLAES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf CLAES bevindt zich op het adres: HEILIG BLOEDLAAN 244; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle,Tapis,Marmoléum.. Produits: Rideaux,Tentes solaires,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Installateurs de Bureaux..
De hoofdactiviteit van CLAES is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES, openstaande posities, locatie van CLAES op de kaart.

CLAES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES, company assigned to the tax number BE08277618408. The company CLAES is located at the address: HEILIG BLOEDLAAN 244; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Textiles. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Linoléum,Revêtements de Sol en Vinyle,Tapis,Marmoléum.. Produits: Rideaux,Tentes solaires,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tissus de Décoration.. Services: Installateurs de Bureaux..
The main activity of CLAES is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES is not available. You also can look at reviews of CLAES, open positions, location of CLAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES, employees, financial statistics.