DERAMAY ET NASSAR

Particuliere bedrijvencommunicatie • DERAMAY ET NASSAR
Private companiesCommunications • DERAMAY ET NASSAR

Contactgegevens DERAMAY ET NASSAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERAMAY ET NASSAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERAMAY ET NASSAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RENKIN 32; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22450021 (+32-22450021) 22450021 (+32-22450021)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERAMAY ET NASSAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERAMAY ET NASSAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERAMAY ET NASSAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERAMAY ET NASSAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERAMAY ET NASSAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERAMAY ET NASSAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERAMAY ET NASSAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERAMAY ET NASSAR
Products information DERAMAY ET NASSAR

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Architectes.. Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Architectes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERAMAY ET NASSAR
(Get full report from official database of BE for DERAMAY ET NASSAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERAMAY ET NASSAR
Addition kinds of activities for DERAMAY ET NASSAR

10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
22119915. Ginghams | Ginghams
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs

Werken bij DERAMAY ET NASSAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERAMAY ET NASSAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERAMAY ET NASSAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERAMAY ET NASSAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van DERAMAY ET NASSAR in sociale netwerken
Look for responds of DERAMAY ET NASSAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERAMAY ET NASSAR. Laat een reactie achter voor DERAMAY ET NASSAR. DERAMAY ET NASSAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERAMAY ET NASSAR. Leave a respond for DERAMAY ET NASSAR. DERAMAY ET NASSAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERAMAY ET NASSAR op de google maps. Adres en contacten DERAMAY ET NASSAR
Location of DERAMAY ET NASSAR on the google maps. Address and contacts of DERAMAY ET NASSAR

Andere gerelateerde bedrijven als come DERAMAY ET NASSAR DERAMAY ET NASSAR: Karat BVBA | Orchidee Sauna- & Schoonheidsinstituut | AGNES GARREIN | LUXOTTICA BELGIUM NV | POULET CHEVROTIN

Other related companies as DERAMAY ET NASSAR: Karat BVBA | Orchidee Sauna- & Schoonheidsinstituut | AGNES GARREIN | LUXOTTICA BELGIUM NV | POULET CHEVROTIN

DERAMAY ET NASSAR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERAMAY ET NASSAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf DERAMAY ET NASSAR bevindt zich op het adres: RUE RENKIN 32; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Architectes. Lijst met producten zijn Activités: Architectes.. Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van DERAMAY ET NASSAR is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERAMAY ET NASSAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERAMAY ET NASSAR, openstaande posities, locatie van DERAMAY ET NASSAR op de kaart.

DERAMAY ET NASSAR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERAMAY ET NASSAR, company assigned to the tax number BE02516662597. The company DERAMAY ET NASSAR is located at the address: RUE RENKIN 32; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Décorateurs d'intérieur. Architectes. List of products are Activités: Architectes.. Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of DERAMAY ET NASSAR is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DERAMAY ET NASSAR is not available. You also can look at reviews of DERAMAY ET NASSAR, open positions, location of DERAMAY ET NASSAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERAMAY ET NASSAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERAMAY ET NASSAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERAMAY ET NASSAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERAMAY ET NASSAR, employees, financial statistics.