CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE
Private companiesOil and Gas Extraction • CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

Contactgegevens CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): GRAND'PLACE 58; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69232168 (+32-69232168) 69232168 (+32-69232168)

Fax (fax): +32 (56) 187-26-82 +32 (56) 187-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE
Products information CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08627532958
Ondernemingsnummer: 7471496582
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE
(Get full report from official database of BE for CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE
Addition kinds of activities for CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

01719900. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
20479901. Kattenvoer | Cat food
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance

Werken bij CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Laat een reactie achter voor CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. Leave a respond for CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE. CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE op de google maps. Adres en contacten CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE
Location of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE on the google maps. Address and contacts of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: BBL | SUPER GB | IMMOTUIN | PETANQUEBANEN SPORTHAL KIEL | Coucou (Li)

Other related companies as CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE: BBL | SUPER GB | IMMOTUIN | PETANQUEBANEN SPORTHAL KIEL | Coucou (Li)

CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08627532958. Het bedrijf CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE bevindt zich op het adres: GRAND'PLACE 58; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, openstaande posities, locatie van CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE op de kaart.

CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is a company, that was registered 2002 in Tournai region, Belgium. Full name of company is CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, company assigned to the tax number BE08627532958. The company CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is located at the address: GRAND'PLACE 58; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE were not found.
The main activity of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE is not available. You also can look at reviews of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, open positions, location of CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT GةNةRAL SA DE BANQUE, employees, financial statistics.