G. DEHAECK-DELBAERE

Contactgegevens G. DEHAECK-DELBAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. DEHAECK-DELBAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. DEHAECK-DELBAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 108; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92807060 (+32-92807060) 92807060 (+32-92807060)

Fax (fax): +32 (68) 639-90-56 +32 (68) 639-90-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. DEHAECK-DELBAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. DEHAECK-DELBAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. DEHAECK-DELBAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. DEHAECK-DELBAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. DEHAECK-DELBAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. DEHAECK-DELBAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. DEHAECK-DELBAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. DEHAECK-DELBAERE
Products information G. DEHAECK-DELBAERE

BTW identificatienummer (tax): BE02035736083
Ondernemingsnummer: 3200012207
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. DEHAECK-DELBAERE
(Get full report from official database of BE for G. DEHAECK-DELBAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. DEHAECK-DELBAERE
Addition kinds of activities for G. DEHAECK-DELBAERE

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
56999904. Formele kleding | Formal wear
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij G. DEHAECK-DELBAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. DEHAECK-DELBAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. DEHAECK-DELBAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. DEHAECK-DELBAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van G. DEHAECK-DELBAERE in sociale netwerken
Look for responds of G. DEHAECK-DELBAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. DEHAECK-DELBAERE. Laat een reactie achter voor G. DEHAECK-DELBAERE. G. DEHAECK-DELBAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. DEHAECK-DELBAERE. Leave a respond for G. DEHAECK-DELBAERE. G. DEHAECK-DELBAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. DEHAECK-DELBAERE op de google maps. Adres en contacten G. DEHAECK-DELBAERE
Location of G. DEHAECK-DELBAERE on the google maps. Address and contacts of G. DEHAECK-DELBAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. DEHAECK-DELBAERE G. DEHAECK-DELBAERE: Dominique Electricité | R.I.S. | ENGELEC | PEDICURE BRAEKMAN | FRANKY VERBEERST

Other related companies as G. DEHAECK-DELBAERE: Dominique Electricité | R.I.S. | ENGELEC | PEDICURE BRAEKMAN | FRANKY VERBEERST

G. DEHAECK-DELBAERE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. DEHAECK-DELBAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02035736083. Het bedrijf G. DEHAECK-DELBAERE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 108; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van G. DEHAECK-DELBAERE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. DEHAECK-DELBAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. DEHAECK-DELBAERE, openstaande posities, locatie van G. DEHAECK-DELBAERE op de kaart.

G. DEHAECK-DELBAERE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. DEHAECK-DELBAERE, company assigned to the tax number BE02035736083. The company G. DEHAECK-DELBAERE is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 108; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of G. DEHAECK-DELBAERE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G. DEHAECK-DELBAERE is not available. You also can look at reviews of G. DEHAECK-DELBAERE, open positions, location of G. DEHAECK-DELBAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. DEHAECK-DELBAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. DEHAECK-DELBAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. DEHAECK-DELBAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. DEHAECK-DELBAERE, employees, financial statistics.