CHRISTEL WEUSTENRAAD

Contactgegevens CHRISTEL WEUSTENRAAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTEL WEUSTENRAAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTEL WEUSTENRAAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROLSTRAAT 13B4; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89774557 (+32-89774557) 89774557 (+32-89774557)

Fax (fax): +32 (15) 193-49-66 +32 (15) 193-49-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTEL WEUSTENRAAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTEL WEUSTENRAAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTEL WEUSTENRAAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTEL WEUSTENRAAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTEL WEUSTENRAAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTEL WEUSTENRAAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTEL WEUSTENRAAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTEL WEUSTENRAAD
Products information CHRISTEL WEUSTENRAAD

BTW identificatienummer (tax): BE05553833007
Ondernemingsnummer: 3238739013
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTEL WEUSTENRAAD
(Get full report from official database of BE for CHRISTEL WEUSTENRAAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTEL WEUSTENRAAD
Addition kinds of activities for CHRISTEL WEUSTENRAAD

26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij CHRISTEL WEUSTENRAAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTEL WEUSTENRAAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTEL WEUSTENRAAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTEL WEUSTENRAAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van CHRISTEL WEUSTENRAAD in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTEL WEUSTENRAAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTEL WEUSTENRAAD. Laat een reactie achter voor CHRISTEL WEUSTENRAAD. CHRISTEL WEUSTENRAAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTEL WEUSTENRAAD. Leave a respond for CHRISTEL WEUSTENRAAD. CHRISTEL WEUSTENRAAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTEL WEUSTENRAAD op de google maps. Adres en contacten CHRISTEL WEUSTENRAAD
Location of CHRISTEL WEUSTENRAAD on the google maps. Address and contacts of CHRISTEL WEUSTENRAAD

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTEL WEUSTENRAAD CHRISTEL WEUSTENRAAD: KATOEN NATIE CUSTOMES SERVICES NV | ROGER RYPENS | Harco Group S.A. | Bromfield Nicholas | XAVIER SCHURMANS

Other related companies as CHRISTEL WEUSTENRAAD: KATOEN NATIE CUSTOMES SERVICES NV | ROGER RYPENS | Harco Group S.A. | Bromfield Nicholas | XAVIER SCHURMANS

CHRISTEL WEUSTENRAAD is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTEL WEUSTENRAAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05553833007. Het bedrijf CHRISTEL WEUSTENRAAD bevindt zich op het adres: ROLSTRAAT 13B4; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van CHRISTEL WEUSTENRAAD is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTEL WEUSTENRAAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTEL WEUSTENRAAD, openstaande posities, locatie van CHRISTEL WEUSTENRAAD op de kaart.

CHRISTEL WEUSTENRAAD is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTEL WEUSTENRAAD, company assigned to the tax number BE05553833007. The company CHRISTEL WEUSTENRAAD is located at the address: ROLSTRAAT 13B4; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of CHRISTEL WEUSTENRAAD is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTEL WEUSTENRAAD is not available. You also can look at reviews of CHRISTEL WEUSTENRAAD, open positions, location of CHRISTEL WEUSTENRAAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTEL WEUSTENRAAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTEL WEUSTENRAAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTEL WEUSTENRAAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTEL WEUSTENRAAD, employees, financial statistics.