AVANTI -DESIGN

Contactgegevens AVANTI -DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVANTI -DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVANTI -DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIVOURNE 46; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25375769 (+32-25375769) 25375769 (+32-25375769)

Fax (fax): +32 (57) 581-99-83 +32 (57) 581-99-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVANTI -DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVANTI -DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVANTI -DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVANTI -DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVANTI -DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVANTI -DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVANTI -DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVANTI -DESIGN
Products information AVANTI -DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE04081939697
Ondernemingsnummer: 9475952148
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVANTI -DESIGN
(Get full report from official database of BE for AVANTI -DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVANTI -DESIGN
Addition kinds of activities for AVANTI -DESIGN

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
13219903. Cyclische condensaatproductie (aardgas) | Cycle condensate production (natural gas)
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery

Werken bij AVANTI -DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVANTI -DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVANTI -DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVANTI -DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

Zoek naar antwoorden van AVANTI -DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of AVANTI -DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVANTI -DESIGN. Laat een reactie achter voor AVANTI -DESIGN. AVANTI -DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVANTI -DESIGN. Leave a respond for AVANTI -DESIGN. AVANTI -DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVANTI -DESIGN op de google maps. Adres en contacten AVANTI -DESIGN
Location of AVANTI -DESIGN on the google maps. Address and contacts of AVANTI -DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come AVANTI -DESIGN AVANTI -DESIGN: FLPFIZER SA | BAKKERIJ DE BROUWER | Wilrit Dep BVBA | GARAGE GOELEN | JEANNINE WARLIN

Other related companies as AVANTI -DESIGN: FLPFIZER SA | BAKKERIJ DE BROUWER | Wilrit Dep BVBA | GARAGE GOELEN | JEANNINE WARLIN

AVANTI -DESIGN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVANTI -DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04081939697. Het bedrijf AVANTI -DESIGN bevindt zich op het adres: RUE DE LIVOURNE 46; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van AVANTI -DESIGN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVANTI -DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVANTI -DESIGN, openstaande posities, locatie van AVANTI -DESIGN op de kaart.

AVANTI -DESIGN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVANTI -DESIGN, company assigned to the tax number BE04081939697. The company AVANTI -DESIGN is located at the address: RUE DE LIVOURNE 46; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of AVANTI -DESIGN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVANTI -DESIGN is not available. You also can look at reviews of AVANTI -DESIGN, open positions, location of AVANTI -DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVANTI -DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVANTI -DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVANTI -DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVANTI -DESIGN, employees, financial statistics.