ARCHIZEN

Contactgegevens ARCHIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TR?NE 198; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26405801 (+32-26405801) 26405801 (+32-26405801)

Fax (fax): +32 (57) 832-90-61 +32 (57) 832-90-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHIZEN
Products information ARCHIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE05509338378
Ondernemingsnummer: 3947906494
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHIZEN
(Get full report from official database of BE for ARCHIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHIZEN
Addition kinds of activities for ARCHIZEN

732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
30890210. Houders: Papierhanddoek, boodschappentas, etc .: kunststof | Holders: paper towel, grocery bag, etc.: plastics
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
39520301. Potloodhouders | Pencil holders

Werken bij ARCHIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van ARCHIZEN in sociale netwerken
Look for responds of ARCHIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHIZEN. Laat een reactie achter voor ARCHIZEN. ARCHIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHIZEN. Leave a respond for ARCHIZEN. ARCHIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHIZEN op de google maps. Adres en contacten ARCHIZEN
Location of ARCHIZEN on the google maps. Address and contacts of ARCHIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHIZEN ARCHIZEN: COIFFURE NATHALIE | VANDENBOGAERDE POLFLIET | Delvoye A | P.C. ZIG ZAG HAM | S.C. DE DURMEVRIENDEN

Other related companies as ARCHIZEN: COIFFURE NATHALIE | VANDENBOGAERDE POLFLIET | Delvoye A | P.C. ZIG ZAG HAM | S.C. DE DURMEVRIENDEN

ARCHIZEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05509338378. Het bedrijf ARCHIZEN bevindt zich op het adres: RUE DU TR?NE 198; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Lijst met producten zijn Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van ARCHIZEN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHIZEN, openstaande posities, locatie van ARCHIZEN op de kaart.

ARCHIZEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHIZEN, company assigned to the tax number BE05509338378. The company ARCHIZEN is located at the address: RUE DU TR?NE 198; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Décorateurs d'intérieur. List of products are Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of ARCHIZEN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHIZEN is not available. You also can look at reviews of ARCHIZEN, open positions, location of ARCHIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHIZEN, employees, financial statistics.